NBA ‘2. ceza gelmez’

‘2. ceza gelmez’

18.07.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Basketbol Milli Takımı Menajeri Harun Erdenay, kaptan Hidayet Türkoğlu’nun, yeni bir yaptırımla karşılaşmayacağına inandığını söyledi, “NBA’den sonra Avrupa’nın ceza vermesi yanlış olur” dedi

‘2. ceza gelmez’

Basketbol Milli Takımı’nın İtalya yolculuğu öncesi Menajer Harun Erdenay, son gelişmeleri değerlendirdi. A Milli Takım Menejeri Harun Erdenay da Bormio’da kondisyon ağırlıklı bir kamp geçireceklerini belirtirken, Cenk Akyol’un milli takıma alınmamasıyla ilgili gelen bir soruya da “Bu hocanın tercihi” ifadesini kullandı. Hidayet Türkoğlu’nun doping yaptığı gerekçesiyle NBA’de aldığı cezanın Avrupa’yı etkilemeyeceğine inandığını da sözlerine ekleyen Erdenay, “Ben etkilyeceğini düşünmüyorum. Hidayet, cezasını NBA’de çekti. Avrupa’nın ceza vermesi yanlış olur. Önümüzdeki süreç bunu belirleyecek. Ceza alacağını düşünmüyorum” diye konuştu.
Takım Kaptan Hidayet Türkoğlu ise şöyle konuştu: “Kampı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. İtalya’da yorucu ve faydalı bir kamp geçireceğiz. Avrupa Şampiyonası’na en iyi şekilde hazırlanacağız. Takıma yeni gelen arkadaşlar var. Buraya gelen herkes hakettiği için aramızda. Biz yeni gelenlerin ağabeyleri olarak takımın kaynaşmasını sağlayacağız. Herkes kampta kendini en iyi şekilde hazırlayacak. Mücadele ve fizik olarak en iyi duruma geleceğiz” ifadelerini kullandı. Milliler, 12 günlük kamp dönemini tamamladıktan sonra 29 Temmuz’da İstanbul’a dönecek.