Trabzonspor 200 bin euroluk mucize

200 bin euroluk mucize

12.02.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’un yalnızca 200 bin euro karşılığında Beşiktaş’tan transfer ettiği Olcay Şahan forma giydiği 6 resmi maçta beklentilerin çok üstünde bir performans sergiledi, 1 gol ve 3 asistle takımına hayat verdi.

200 bin euroluk mucize

Trabzonspor’un ara transferde Beşiktaş’tan kadrosuna kattığı Olcay Şahan, golleri ve asistleriyle alkışları topluyor.

Haberin Devamı

Süper Lig’in ikinci yarısında 4’te 4 yaparak 5 sezon sonra bu başarıyı gösteren bordo-mavililerde, yalnızca 200 bin euro bonservis karşılığında transfer edilen başarılı futbolcu kısa sürede klasını gösterdi. Olcay, ligde 1 gol ve 2 asist, Ziraat Türkiye Kupası’nda 1 asist yaparak skora katkı verdi.

Osmanlıspor deplasmanında bordo-mavili forma altında ligdeki ilk golünü atan Olcay, 4-0’lık Gaziantepspor maçında 2 asist, Ziraat Türkiye Kupası’nda 1-0 kazanılan Atiker Konyaspor maçında da takımının tek golünün hazırlayıcısı oldu.

29 yaşındaki milli futbolcu, ligin ikinci yarısında Trabzonspor’da sahada en fazla kalan isim olarak kayıtlara geçti. Olcay, ligde Bursaspor, Kasımpaşa, Gaziantepspor ve Osmanlıspor maçlarında 90’ar dakika oynadı. Kupada Gümüşhanespor’a karşı 90 dakika şans bulan Olcay, Konyaspor maçında da 68 dakika forma giydi. Karadeniz ekibinde 6 maçta 518 dakika görev yapan tecrübeli futbolcu, sezonun ikinci bölümünde takımının en çok süre alan oyuncusu olarak dikkati çekti.

Haberin Devamı

Olcay yenilgi yüzü görmedi

Olcay, Trabzonspor’da oynadığı 6 maçta yenilgi yüzü görmedi. Şahan’ın oynadığı maçlarda Bursaspor’u 2-1, Kasımpaşa’yı 1-0, Gaziantep’i 4-0, Osmanlıspor’u 1-0 yenen Karadeniz ekibi, kupada Gümüşhane ile 0-0 berabere kalırken A.Konyaspor’u 1-0’la geçti.

‘Son Osmanlı Olcay Şahan’
Trabzon yerel basını, Osmanlıspor galibiyetine geniş yer verdi. Taka gazetesi, “Rüzgarın oğlu Fırtınam. Kar, yağmur, çamur Trabzonspor’u durduramadı” ifadelerini kullandı. Karadeniz gazetesi, “Son Osmanlı Olcay Paşa!” başlığını atarken, “Olcay, Fırtına’yı zafere taşıdı, taraftarın gönlünde taht kurdu” yorumunu yaptı. Ekspres gazetesinde ise “Yürüyelim arkadaşlar”, “Olcay Şahan attı, Onur kurtardı, Trabzonspor 4’de 4 yaptı” başlıkları yer aldı.
200 bin euroluk mucize
200 bin euroluk mucize