Fenerbahçe 2014 ruhu!

2014 ruhu!

06.06.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

5 senedir kupa kazanamayan ve son şampiyonluğunu 2013-14 sezonunda Ersun Yanal’la gören Fenerbahçe, hasreti bitirmeyi amaçlıyor. Yeniden göreve gelen Yanal, 5 yıl önceki ruhu geri getirip, bir kez daha zirveye çıkacak yolun planlarını yapıyor

2014 ruhu

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Fenerbahçe, 5 yıllık kupa hasretiyle yeni sezona gidiyor. Son olarak 2013-14 sezonunda Ersun Yanal’la şampiyon olan sarı-lacivertliler, hem hasreti bitirmek hem de 4. yıldıza kavuşmak istiyor.

Fenerbahçe’ye yeniden geri dönen Yanal, sıkıntılı geçen sezonu bitirip, sıfırdan başlamak istiyor. 2013-14 sezonunda da UEFA’dan gelen men cezası nedeniyle çalkantılı bir dönem geçiren Fenerbahçe’ye gelen tecrübeli teknik adam, buna karşı başarıyı yakalayıp, nisan ayı bitmeden zirveyi garantilemişti.

Şimdi de benzer bir ruhla yola koyulmak isteyen sarı-lacivertli çalıştırıcı, benzer metotları ve zirve planlarını ayarlıyor. 2013-14 sezonunda olduğu gibi yeni sezonda da Avrupa kupalarında olmayacak Fenerbahçe, bu konuyu avantaja çevirecek.

Haberin Devamı

Rakiplerine nazaran fikstür anlamında daha rahat olacak takım, sadece lige motive olacak. Bunun da saha sonuçlarına olumlu yansıması bekleniyor. Ayrıca tek kulvarda olunması, fiziksel olarak da takımı rahatlatacak.

Gereksiz sakatlıklar, yorulma ve sorunlardan daha az etkilenilmesi bekleniyor. Ersun Yanal da tek bir alana yoğunlaşmaları halinde zafere daha sağlam adımlarla yürüyeceklerine inanıyor.

Yazarlar