Futbol 3,5 milyon euro bonservis artı 3 milyonluk oyuncu

3,5 milyon euro bonservis artı 3 milyonluk oyuncu

08.07.2019 - 08:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın Vedat Muriç için Çaykur Rizespor’a önerdiği bonservis bedelinin üzerine çıkarak işi bitiren Fenerbahçe’nin kasasından 3.5 milyon euro çıkacak.

3,5 milyon euro bonservis artı 3 milyonluk oyuncu

Galatasaray’ın Vedat Muriç için Çaykur Rizespor’a önerdiği bonservis bedelinin üzerine çıkarak işi bitiren Fenerbahçe’nin kasasından 3.5 milyon euro çıkacak. Ancak bu miktarın Karadeniz ekibine gönderilecek oyuncularla birlikte yaklaşık 6,5 milyon euroyu bulacağı dile getirildi. 

Haberin Devamı

Gönderilecek futbolcuların bazılarının bonservisiyle bazılarının da kiralık olacağı, ancak bunlardan gelecek toplam gelirin 3 milyon euro olarak sayılacağı ifade edildi. Böylece gideceklerin bedeli gelir hanesine de yazılabilecek.

Dikkat çeken UEFA vurgusu 

Fenerbahçe Kulübü, Vedat Muriç transferini ilk olarak sosyal medyadan duyurdu. Sarı-lacivertliler saatler 13.46’yı gösterirken alev emojisi paylaştı. Saat 14.50’de ise Kosovalı golcü ile 4 yıllık anlaşma sağlandığı duyuruldu. Yapılan açıklamada, “Vedat Muriç konusunda, kulübü ve kendisiyle UEFA transfer prosedürleri çerçevesinde yapılan görüşmeler sonucu anlaşma sağlanmıştır. Yapılacak sağlık kontrollerinin ardından futbolcu renklerimize bağlanacaktır. Önümüzdeki  4 yıl formamızı gururla taşıyacak 1994 doğumlu Kosovalı forvete Türkiye’nin en büyük ailesine hoş geldin diyor, şimdiden Fenerbahçe’miz ile nice başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.