Galatasaray 3 iyi, 1 kötü haber

3 iyi, 1 kötü haber

03.03.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Erzurum deplasmanında oynatmak istediği Diagne, Linnes ve Fernando’nun hazır hale gelmesine sevinen Galatasaray, Nagatomo şoku yaşadı. Arka bağlarında esneme tespit edilen Japon oyuncu İstanbul’da kaldı

3 iyi, 1 kötü haber

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Galatasaray’da şampiyonluk yolunda çok kritik olan Büyükşehir Belediyespor Erzurumspor karşılaşması öncesi 3 sevindirici gelişme yaşanırken, 1 de moralleri bozan bir sakatlık haberi geldi.

Cim-Bom’da bugünkü maça yetişmeleri zor görünen Diagne ve Linnes dün yapılan testlerde kendini iyi hissedince Erzurum kafilesine alındı. Ayrıca yine bir süredir forma giyemeyen ama takımla çalışan Fernando da kadroda yer aldı.Beklenmedik gelişme ise Nagatomo konusunda yaşandı. Akhisar maçı sonrası yapılan tetkiklerinde arka bağında esneme tespit edilen ve özel program dahilinde çalıştığı açıklanan Nagatomo ise İstanbul’da bırakıldı.

Galatasaray’da sakatlıktan çıkan Linnes, Diagne ve Fernando bugün sahada olacak. Teknik direktör Fatih Terim, 3 oyuncuya da bugünkü maçta 11’de şans vermeyi planlıyor. Cim-Bom’da Linnes sağ bekte, kupadaki Hatay maçında takımın tek iyi ismi olan Emre Taşdemir ise sol bekte görev yapacak.

Haberin Devamı

Savunmanın merkezinde ise her zamanki gibi Luyindama-Marcao ikilisi forma giyecek. Sarı-kırmızılılarda iyileşen Fernando ise savunmanın önünde bulunacak. Brezilyalı futbolcunun orta alandaki diğer partnerleri ise Belhanda ile Ndiaye olacak.

Terim, hücum hattının kenarlarında Feghouli ve Onyekuru’yu görevlendirecek. Sarı-kırmızılılar gol ayağı ise Diagne olacak.