Türkiye Kupası 3 puan 3 golle geldi

3 puan 3 golle geldi

29.01.2014 - 21:47 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'ndaki 4. maçında Elazığspor'u 3-0 yendi.

3 puan 3 golle geldi

Oynadığı son 3 resmi maçında, Ziraat Türkiye Kupası'nda Medical Park Antalyaspor ile 1-1 berabere kalıp Elazığspor'a 1-0 yenilen, Spor Toto Süper Lig'de ise Gaziantepspor ile 0-0 berabere kalan sarı-kırmızılı ekip, bu kez kendi seyircisi önünde Elazığspor'u 3-0 mağlup ederek moral buldu. Galatasaray'ı galibiyete taşıyan goller, 38. dakikada Ceyhun Gülselam, 43. dakikada Drogba ve 85. dakikada Sabri Sarıoğlu'dan geldi.

Haberin Devamı

Galatasaray, Elazığspor galibiyetiyle B Grubu'nda puanını 7'ye çıkardı ve ikinci sıraya yükseldi. Geride kalan ilk üç maçında Tokatspor'u 2-0 mağlup edip, Medical Park Antalyaspor'la 1-1 berabere kalan, Elazığspor'a ise deplasmanda 1-0 yenilen "Cim Bom" 3. sırada bulunurken, kendi seyircisi önünde bu kez Elazığspor'u yenerek, 8 puanlı Medical Park Antalyaspor'un ardından 7 puanla ikinci sıraya çıktı.

Galatasaray: Ufuk Ceylan, Salih Dursun (Dk. 78 Emre Can Coşkun), Dany, Hakan Balta, Eboue (Dk. 84 Umut Gündoğan), Yekta Kurtuluş, Ceyhun Gülselam, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Umut Bulut, Drogba (Dk. 46 Melo)

Elazığspor: Zülküf Özer, Deniz Aslan, Erol Erdal Alkan, Çağlar Birinci, Tanju Kayhan, Marvin (Dk. 46 Serdar Gürler), Muhammed Ali Doğan, Bilica, Noyan Öz (Dk. 74 Deniz Yılmaz), Sane (Dk. 59 Cangele), Hadji

Haberin Devamı

Goller: Dk. 38 Ceyhun Gülselam, Dk. 43 Drogba, Dk. 85 Sabri Sarıoğlu (Galatasaray)

Sarı Kartlar: Dk. 60 Muhammed Ali Doğan, Dk. 62 Çağlar Birinci (Elazığspor)

Drogba ikinci yarıda devam edemedi

Galatasaray'da Didier Drogba, ilk yarıda yaşadığı sakatlık sonrası ikinci yarıda maça devam edemedi. Karşılaşmanın henüz 10. dakikasında sol üst adalesinde ağrı hisseden Fildişi Sahilli oyuncu, saha kenarında tedavisini yaptırdıktan sonra maça devam etti. Sahada sık sık ağrıyan bölgesini tutan ve zaman zaman seken Drogba, ilk yarının sonunda golünü de atarken, ikinci yarıda sahaya çıkamadı. Drogba'nın yerine ikinci yarıda Melo oyuna dahil oldu. Sarı-kırmızılı ekibin Ziraat Türkiye Kupası'nda Tokatspor ile yaptığı maçta Bruma, Elazığspor ile deplasmanda yaptığı maçta ise Aydın Yılmaz ağır sakatlıklar yaşayarak sezonu kapatmışlardı.

Kaptanlık bandı Hakan Balta'da

Teknik direktör Roberto Mancini, Galatasaray'ın birinci kaptanı Sabri Sarıoğlu'na Elazığspor maçında da kaptanlık bandını vermedi. Sabri Sarıoğlu'na ilk 11'de yer aldığı ligdeki son Gaziantepspor maçında da kaptanlık vermeyen İtalyan teknik adam, yine ilk 11'de görevlendirmesine karşın tecrübeli oyuncuyu kaptan olarak sahaya sürmedi. Elazığspor karşılaşmasında sarı-kırmızılı ekibin kaptanı olarak Hakan Balta sahada yer aldı.

Haberin Devamı

Tribünler boş kaldı

Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki Galatasaray-Elazığspor maçına taraftarlar ilgi göstermedi. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından önce Türk Telekom Arena'da oynanacağı duyurulan ve dün akşam saatlerinde ise Atatürk Olimpiyat Stadı'na alındığı resmen ilan edilen karşılaşmada tribünler boş kaldı. Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal da karşılaşmayı locadan takip etti.

Yeni transferler tribünde

Sarı-kırmızılı ekibin yeni transferleri karşılaşmayı tribünden izledi. Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Alex Telles ve İzet Hajrovic ile bugün sağlık kontrolünden geçirilen Koray Günter, kaleci Muslera'yla birlikte tribünden müsabakayı takip etti.

Emre Can Coşkun A takımda ilk maçına çıktı

Galatasaray'ın A2 takımında yer alan ve Aralık ayında profesyonel sözleşme imzalayan Emre Can Coşkun, A takımda ilk resmi maçına Elazığspor karşısında çıktı. Teknik direktör Roberto Mancini'nin Antalya kampı kadrosunda da yer alan genç oyuncu, 78. dakikada Salih Dursun'un yerine oyuna dahil oldu.