Galatasaray 5. hocayla rekor! Derbi kazanamadı...

5. hocayla rekor! Derbi kazanamadı...

09.05.2016 - 09:52 | Son Güncellenme:

Beşincilik hedefi için Beşiktaş derbisine 5. hocası Riekerink’le çıkan Cimbom, en çok gol yediği sezonunu yaşadı. 2010-11’den sonra derbi kazanamadan ligi bitirdi

5. hocayla rekor Derbi kazanamadı...

Üç kupalı hocası Hamza Hamzaoğlu'nu 11. haftada kovan, altyapıya getirdiği Jan Olde Riekerink'i zoraki takımın başına 5. teknik direktör yapan G.Saray bu sezon tarihi tersten yazıyor. İşte o kabus dolu rakamlar:

Haberin Devamı

Süper Lig'de 32 maçta 48 gol yiyen Cimbom böylece bir sezonda en çok gol yediği sezonuna ulaştı. G.Saray 2003-04 sezonunda 34 haftada kalesinde 47 gol görmüştü.

Ezeli rakipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe ile oynadığı 3 maçı da kazanamayan sarı-kırmızılılar 2010-11 sezonundan sonra ilk kez bir derbi galibiyeti göremeden ligi bitirdi.

Galatasaray, 2011'de hizmete giren yeni stadı TT Arena'da, Beşiktaş'a karşı ilk kez kaybetti. Kaleye bir isabetli şut atabildi...

ARENA'DA SİNİR HARBİ

İlk dakikalarda Marcelo ile Podolski arasında tartışma çıktı. Tosic ile Emre arasında da gerilim yaşanırken sinirlenen Sabri, Tosic'in yakasına yapıştı. Hakem Kalkavan, kavga sonrası Tosic ve Sabri'ye sarı kart gösterdi.

Yazarlar