Türkiye Kupası 500T ile Kadıköy’e

500T ile Kadıköy’e

22.01.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

F.Bahçe’nin rakibi Tuzlaspor, Kadıköy deplasmanına farklı bir yolculuk yaptı. Mavi-beyazlılar, İstanbul’un en uzun otobüs hattı olan ünlü 500T’yi kullanarak Ülker Stadı’na ulaştı

500T ile Kadıköy’e

F.Bahçe’nin kupadaki konuğu Tuzlaspor farklı bir yolculuk yaptı. Aynı şehrin hatta aynı kıtanın iki takımının Kadıköy’de yapacağı maç için konuk ekip belediye otobüsünü kullandı.

Haberin Devamı

İstanbul’un en uzun hattı olarak bilinen 500T’yi tercih eden mavi-beyazlı kulüp, özel bir amaçtan dolayı böyle bir harekette bulundu. Başkan Ahmet Çabuk, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular kendilerine tahsis edilen otobüsle maça geldi.

Otobüse binerken temsili olarak akbil kullanan Başkan Çabuk, sıkıntı çeken kulüpler için farkındalık yaratmak istediklerini söyledi. Çabuk, “Amacımız alt liglerdeki takımların sıkıntılarını ve ne halde olduklarını göstermek. Maça bu hatla gidip farkındalık olsun istedik. Ligler arasındaki ekonomik farka ve takımların mali sıkıntılarını göstermek istedik” dedi.

Bazı futbolcular ayakta giderken, otobüs normal güzergahın dışına çıktı. Normalde 87 durak giden otobüs, Tuzlaspor için farklı yollardan, polis koruması eşliğinde direkt Kadıköy’e geçti.

Haberin Devamı

Evlilik teklifi

500T otobüs hattını kullanan Tuzlaspor takımında sürpriz bir olay yaşandı. Mavi-beyazlı takımın futbolcularından Nihat Yılmaz, basın mensuplarının önünde sevgilisine evlenme teklif etti. Gaziantep’teki kız arkadaşı Meltem Özdemir’i telefonla arayan Nihat Yılmaz, ‘evet’ cevabı aldı.

‘Ekibine gaz vermek içindir’
Tuzlaspor’un 500T otobüsünü kullanarak Fenerbahçe maçına gelmesini Vitor Pereira ilginç bir şekilde yorumladı. Portekizli teknik adam, maç öncesi yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, “Rakibimize ve yaşadıkları zorluklara saygı duyuyorum. Takıma gaz vermek, motive etmek için bu yolu kullanmış olabilirler. Ben de bu işe 2. ve 3. lig seviyesinde başladım” dedi.

Yazarlar