Galatasaray 64 özel Cim-Bomlu

64 özel Cim-Bomlu

11.05.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Başarıyı paraya tahvil etmek isteyen Galatasaray yönetimi, Trabzon uçağında takım dışından 64 kişiyi daha taşıdı, bir kişiden 2.500 Lira aldı.

64 özel Cim-Bomlu

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Yöneticiler de dahil olmak üzere sarı-kırmızılılarla yolculuk yapma talebinde bulunanlar ellerini cebine attı. Uçağa binmek ve takımla konaklamak isteyenlerin fazlalığını göz önüne alan Cim-Bom Yönetimi, kişi başı 2 bin 500 lira fatura çıkardı. Bu kişiler maç biletlerini de kendi ceplerinden karşılayacak.

Galatasaray bitime üç hafta kala liderlik koltuğuna oturup şampiyonluğa koşarken, son iki deplasmana ilgi diğerlerine göre daha fazla oldu. Bunu paraya tahvil etmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim de, faturayı pahalı tuttu, kişi başına 2 bin 500 lira talep etti ve 64 kişi bu parayı vererek “Çok özel” yolcu olarak Galatasaray’ın uçağına bindi.

Kalan iki deplasmanda takımla birlikte seyahat etmek isteyen ve bu konuda yönetime başvuruda bulunan sporcu yakınları, yöneticiler, kongre üyelere ve taraftarların bunu kabul ettiği, bu şekilde Trabzon üzerinden Rize’ye geçtikleri ifade edildi. Bu paraya gidiş-dönüş uçak biletleri, konaklama ve diğer transfer ücretlerinin dahil olduğu ifade edildi. Karşılaşmanın maç biletlerinin ise bunun dışında olduğu dile getirildi.

Haberin Devamı

Sivas daha pahalı olacak

Takımla birlikte gidip dönecek olan 64 konuğun bizzat 2. Başkan Abdurrahim Albayrak tarafından kontrol edildiği, herhangi bir olayın yaşanmaması için böyle bir uygulama yapıldığı vurgulandı.

64 kişiden alınan 160 bin liranın tamamen Galatasaray’a gelir olarak yansıyacağı belirtildi. Galatasaray’ın son lig maçı olan Sivasspor deplasmanının ise 2500 liradan çok daha yüksek olacağı öngörüldü. Sarı-kırmızılılar daha şimdiden bu uçakta yer almak için çalışmalara başladı.

Yazarlar