Galatasaray 78 kg problemi!

78 kg problemi!

05.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da Adanaspor maçında yedek bırakılan Wesley Sneijder’in teknik kadronun uyarısına rağmen kilo problemini çözmediği ve bu yüzden Tudor tarafından kesildiği öğrenildi.

78 kg problemi

Galatasaray’da Adanaspor maçında yedek bırakılan Wesley Sneijder’in teknik kadronun uyarısına rağmen kilo problemini çözmediği ve bu yüzden Tudor tarafından kesildiği öğrenildi.

Haberin Devamı

1.70 metre boyunda olmasına karşın 78 kg olduğu tespit edilen Sneijder’in fazla kilolarından dolayı tempolu futbola ayak uyduramadığını düşünen Tudor ve ekibi futbolcunun geldiklerinden bu yana bu konuda herhangi bir özveride bulunmamasından dolayı da dertli.

Başakşehir ve Fenerbahçe maçları öncesi Sneijder’i kazanmak isteyen Tudor’un futbolcusuyla özel bir görüşme gerçekleştirerek, “Önümüzde zorlu bir süreç var. Senden faydalanmak istiyorum ama bu fizikle zor. Bu yüzden kendini toparla ve beslenmene dikkat et” diyeceği öğrenildi.

Milli takımdan moralsiz dönen Sneijder’in Galatasaray’da da benzer bir sorun yaşamasının ardından son derece sıkıntılı olduğu bildirildi.

Martin Linnes’in adresi belli

Haberin Devamı

Galatasaray’da Carole iyileşti ama yerini Martin Linnes’e kaptırdı. Teknik direktör Tudor, Norveçli futbolcunun Adanaspor maçındaki performansından etkilenirken, aksi bir durum olmadıkça bundan sonra sol beki Linnes’e teslim edecek. Linnes’in geriden çıkışlarıyla hücumda çok etkili bir silah haline geldiğinin altını çizen Hırvat çalıştırıcının bu özelliğinin hücumda kendilerine büyük bir avantaj getirdiğine dikkat çektiği vurgulandı.

Biletler satışta

Galatasaray, 23 Nisan’da oynayacağı Fenerbahçe derbisinin biletlerini bugün satışa çıkardı. Sarı-kırmızılılarda önceliğin, GS Bonus Kart ve GS Mobile sahiplerine sağlandığı ifade edildi. Biletlerin genel satışının ise 7 Nisan Cuma günü yapılacağı kaydedildi. Derbi biletlerinin en düşük fiyatının 100, en yükseğinin ise 500 lira olduğu ifade edildi. Fenerbahçe taraftarına verilecek biletlerin fiyatı ise daha sonra açıklanacak.

İzin yaptılar

Adanaspor’u farklı yenerek moral bulan Galatasaray’da teknik direktör Igor Tudor dün futbolculara izin verdi. Sarı-kırmızılılar bu akşam yapacağı antrenmanla Başakşehir karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacak.

Yazarlar