Milli Takım A Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı

A Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı

28.02.2014 - 17:13 | Son Güncellenme:

A Milli Takım'ın İsveç ile oynayacağı maçın aday kadrosu açıklandı. Kadroda iki sürpriz isim yer alırken, Kasımpaşa'nın tesisleri Milli Takım'a kapatmasına neden olan Volkan ile Emre kadroya davet edildi.

A Milli Takımın aday kadrosu açıklandı

A Milli Takım'ın İsveç ile oynayacağı hazırlık maçının aday kadrosu açıklandı. Fethiyesporlu Birol Parlak, Antalyaspor'dan Murat Duruer kadroda en dikkat çeken isimler oldu.

Haberin Devamı

İşte aday kadroya çağrılan isimler:

Kaleci: Volkan Demirel, Onur Kıvrak, Tolga Zengin
Defans: Ersan Gülüm, Birol Parlak, Caner Erkin, İshak Doğan, Gökhan Gönül, Tarık Çamdal, Semih Kaya, Ömer Toprak
Orta Saha: Mehmet Topal, Nuri Şahin, Adem Büyük, Olcan Adın, Alper Potuk, Tolga Ciğerci, Arda Turan, Selçuk İnan, Murat Duruer, Olcay Şahan
Forvet: Burak Yılmaz, Umut Bulut, Mevlüt Erdinç

BİROL SÜRPRİZİ

Fatih Terim, kadroda büyük bir sürprize imza attı ve PTT 1 Lig Karması'nda da yer verdiği Fethiyespor'un stoperi Birol Parlak'ı aday kadroya dahil etti.Mersin İdman Yurdu alt yapısından yetişen 1990 doğumlu oyuncu ilk kez A Milli Takım'a çağrıldı.

Öte yandan Terim, Antalyasporlu Murat Duruer'i de ilk kez aday kadroya çağırdı.

Haberin Devamı

Emre ve Volkan kadroda

Kasımpaşa'nın, Fenerbahçeli futbolcular Emre ve Volkan'ın kadroda yer alma ihtimali nedeniyle tesislerini Milli Takım'a açmayı reddetmişti. Fatih Terim'in açıkladığı kadroda bu iki isme de yer verdiği görüldü.

Pazartesi toplanıyorlar

İsveç ile 5 Mart Çarşamba günü Ankara'da özel maç oynayacak A Milli Futbol Takımı'nın programı belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, A Milli Takım'ın İsveç maçı aday kadrosuna davet edilen sporcular, 2 Mart Pazar günü saat 20.30'dan itibaren İstanbul Le Meridien Hotel'de toplanmaya başlayacaklar.

İsveç maçı öncesi ilk antrenmanını 3 Mart Pazartesi günü saat 19.00'da BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirecek olan milliler, 4 Mart Salı günü saat 12.00'de özel uçakla Ankara'ya gidecek.

Ankara'da JW Marriott Hotel'de kampa girecek olan milli takım, İsveç karşılaşmasını son çalışmasını saat 19.00'da Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yapacak. Bu çalışma öncesi saat 18.30'da A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim ile iki oyuncu, Ankara 19 Mayıs Stadı'nda düzenlenecek basın toplantısına katılacak.

A Milli Takım kafilesi, İsveç maçının ardından İstanbul'a dönecek.