Beşiktaş Abdullah Avcı, Beşiktaş'ta! 2+1 yıllık sözleşme...

Abdullah Avcı, Beşiktaş'ta! 2+1 yıllık sözleşme...

29.05.2019 - 18:32 | Son Güncellenme:

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş'la anlaşmaya vardı. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'la bir görüşme yapan ve izin alan tecrübeli teknik adam, siyah-beyazlı takımla 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Abdullah Avcı, Beşiktaşta 2+1 yıllık sözleşme...

Serdar Sarıdağ / Skorer Özel

Haberin Devamı

Şenol Güneş'in A Milli Takım'ın başına geçmesinin ardından hoca arayışlarına giren Beşiktaş yönetimi, Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile anlaşmaya vardı.

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile görüşen tecrübeli teknik adam, "Taraftarı olan büyük bir camiaya gitmek istiyorum. Beşiktaş da bana teklifte bulundu" diyerek izin istedi. Gümüşdağ da 55 yaşındaki teknik adama gitmesi için onay verdi.

Yardımcıları Beşiktaş'tan

Abdullah Avcı'nın siyah-beyazlı kulüple 2+1 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Avcı'nın yardımcılarının Beşiktaş'tan olacağı bildirildi.

Avcı'nın teknik direktörlük kariyeri

2006 ile 2011 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u çalıştıran Avcı, 17 Kasım 2011'de A Milli Takım'ın başına geçti.

Haberin Devamı

20 Ağustos 2013'de Ay-Yıldızlı ekipten ayrılan tecrübeli hoca, 2014'te Başakşehir'ii çalıştırmaya başladı. 5 yıldır İstanbul ekibinin başında yer alan ve takımını son 3 yıldır zirveye oynatan Avcı, oynattığı futbolla takdir toplarken birçok ilke imza attı.