Basaksehir Abdullah Avcı: 'Cengiz Ünder'in çok konuşulmasını istemiyorum'

Abdullah Avcı: 'Cengiz Ünder'in çok konuşulmasını istemiyorum'

02.11.2016 - 12:05 | Son Güncellenme:

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ''Galatasaray, ligin en değerli takımı. Bireysel oyuncu zenginliği daha fazla. Biz bunu oyun planı ve kalitesi ile yenmeye çalışacağız'' dedi.

Abdullah Avcı: Cengiz Ünderin çok konuşulmasını istemiyorum

Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu haftasında 4 Kasım Cuma günü Galatasaray ile karşılaşacak olan Medipol Başakşehir'de hazırlıklar sürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, koordinasyon ve taktik çalışma ile tamamlandı. Antrenman öncesi Galatasaray maçı hakkında açıklamalarda bulunan Avcı, ligin en değerli takımlarından biri ile oynayacaklarını belirterek, "Haftalardır hep şunu söylüyorum, geçen haftaki maçı kapattık, Galatasaray maçına çalışıyoruz. Galatasaray maçı bittikten sonra tekrar Milli Takım arası var, buradan başarılar dileyelim. Bundan evvelki iki Milli Takım arasına lider girdik. Umarım Cuma akşamı alacağımız iyi bir sonuçla da tekrar lider girip, bu arayı da iyi değerlendirmeyi düşünüyoruz. Umarım planladıklarımızın karşılığını alırız'' dedi.

Haberin Devamı

''GALATASARAY'IN BİREYSEL OYUNCU ZENGİNLİĞİ DAHA FAZLA''

Spor Toto Süper Lig'de en az gol yiyen iki takımın karşılaşacağının hatırlatılması üzerine Abdullah Avcı, ''Bizim oynadığımız maçlar genel anlamda iyi gidiyor. Sonuç ve istatistik anlamda geri dönüşlerini alıyoruz. Galatasaray ile TT Arena'da oynadığımız maçlar gollü geçti. Yanlış hatırlamıyorsam son iki maç 2-2, 3-3 bitti. İki iyi, kaliteli takım. Burada bireysel oyuncu zenginliği rakibin daha fazla. Biz bunu oyun planı ve kalitesi ile yenmeye çalışacağız. Başakşehir Futbol Kulübü her maça kazanma duygusu ile çıkıyor. Bunun için de bir takım planları var. Bu kazanma alışkanlığını devam ettirmek istiyoruz'' ifadesini kullandı.

''EPUREANU ÖNEMLİ BİR OYUNCU''

Haberin Devamı

Akhisar Belediyespor maçından sonra cezalı duruma düşen ve Galatasaray maçında olmayacak Epureanu ile ilgili de konuşan teknik direktör Avcı, ''Takımı bütün olarak düşünmemiz gerekiyor. 3 sene evvel burada Galatasaray'ı yendiğimizde Epureanu da yoktu. Orada ve onun önünde oynayacak oyuncu da bizim düzenimizi son derece iyi biliyor. Önemli bir oyuncu. Bugünün futbolunda sol ayak, sol stoper son derece önemli. Ama plan aynı şekilde devam edecek'' diye konuştu.

''CENGİZ ÜNDER'İN ÇOK GÜNDEME GELİP KONUŞULMASINI İSTEMİYORUM''

Takımın genel durumu ve Cengiz Ünder hakkında da konuşan Abdullah Avcı, şu ifadeleri kullandı:

"Cengiz Ünder'in çok gündeme gelmesini, konuşulmasını istemiyorum, daha yolun başında. Kısa sürede biz ona gerekli adımları attık, o da son derece gerekli ve doğru adımlar attı. İyi çalışıyor, insan kalitesi yüksek. Sadece futbol ile ilgili değil, hayatla da ilgili kendisini geliştirmesi gerekiyor. Onunla ilgili kulübümüzün de planları var. Daha çok zamanı var. Çalışmasının ve kendisini geliştirmesinin karşılığını makul zaman içerisinde alacaktır diye düşünüyorum."

Yazarlar