Basaksehir Abdullah Avcı: 'Yukarıdan kopmamak için kazanmamız gereken bir maçtı'

Abdullah Avcı: 'Yukarıdan kopmamak için kazanmamız gereken bir maçtı'

03.04.2016 - 16:46 | Son Güncellenme:

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu'nu 3-0 yendikleri maçta, önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Abdullah Avcı: Yukarıdan kopmamak için kazanmamız gereken bir maçtı

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Avcı, Mersin İdmanyurdu'nun ligin alt sıralarında yer almasına rağmen kaliteli oyunculara sahip olduğunu ve teknik direktör Ümit Özat yönetiminde sezonun ikinci yarısında iyi mücadele ettiğini dile getirdi.

Haberin Devamı

Karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını anlatan Abdullah Avcı, "Baktığımızda oyun bizim adımıza iyi başladı. Penaltıyı bulduk ve ardından bir gol daha atarak 2-0 öne geçtik. Mevsim değişiklikleri nedeniyle oyuncularda fazla sıvı kaybı oluyor. İkinci yarıda bizim açımızdan tempo biraz düştü. Oyuncuların konsantrasyonu bugün son derece yüksekti. Yukarıdan kopmamak ve aşağıdan da uzaklaşmak için kazanmamız gereken bir maçtı." diye konuştu.

Devre arasında renklerine kattıkları Hakan Özmert'in iyi niyetle çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayan Avcı, "Çalışmasının karşılığını hem iyi oynayarak hem de harika bir gol atarak aldı. Onu ve bütün takımı tebrik ediyorum. Yarış devam ediyor, 7 hafta kaldı. Her hafta bir zorlu sınava çıkıyoruz. Bugün bu dosyayı kapatacağız ve yarından itibaren sonraki maça hazırlanacağız." ifadelerini kullandı.

Yazarlar