Beşiktaş Aboubakar rafa kalktı

Aboubakar rafa kalktı

05.07.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Yönetimi, Kamerunlu oyuncunun transferi için anlaşma sağlayamayınca rotasını başka golcülere çevirdi. Mario Gomez ismi yine gündeme gelirken, Başkan Fikret Orman’ın Alman oyuncuya sıcak bakmadığı öğrenildi.

Aboubakar rafa kalktı

Transferi yılan hikayesine dönen Vincent Aboubakar, Beşiktaş Yönetimi tarafından rafa kaldırıldı. Kamerunlu oyuncunun bonservisini alabilmek için aylardır pazarlık masasından kalkmayan siyah-beyazlılar herhangi bir ilerleme kaydedemeyince rotasını başka golcülere çevirdi.

Haberin Devamı

Artık tüm planlarını Aboubakar ile devam etmeme üzerine yapan yönetimin, Kamerunlu oyuncudaki opsiyonun 30 Haziran’da dolması nedeniyle de bu transferde eskisi kadar eli güçlü olmayacak.

Bir süredir Llorente, Jimenez, Remy ve Eder gibi isimlerle ilgilenen Beşiktaş Yönetimi’nde, bazı yöneticilerin Mario Gomez’in yeniden takıma kazandırılması gerektiğini söylediği ortaya çıktı.

Golcü transferinde mutlaka üst düzey bir isim almak için çaba sarfeden siyah-beyazlılar, bunun için belirli bir bonservis bedelini de kenara ayırdı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın ise tıpkı Sosa’da olduğu gibi Mario Gomez’e de soğuk baktığı ortaya çıktı.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in forvet bölgesinde yaşanan belirsizlik nedeniyle sıkıntı yaşadığı ve uyum sürecini de düşenerek yeni transferin bir an önce takıma kazandırılmasını beklediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Çinliler de talip oldu

Vincent Aboubakar’a, Çin ekibi Jiangsu Suning talip oldu. Kamerunlu yıldız için kesenin ağzını açtığı belirtilen Suning için sportif direktör Walter Sabatini’nin devreye girdiği belirtildi. Çin ekibinin Porto ile görüştüğü ve ciddi bir rakamı gözden çıkaran Suning’in transferi her an bitirebileceği ifade edildi.

Aboubakar rafa kalktı

Yazarlar