Skorer Ada’da konu ‘öpücük’

Ada’da konu ‘öpücük’

19.04.2010 - 01:42 | Son Güncellenme:

Manchester City ile oynadıkları maçtan, 90+4’te attığı golle takımı Manchester United’ın 1-0 galip ayrılıp, şampiyonluk umutlarını devam ettirmesini sağlayan Paul Scholes’un Gary Neville tarafından dudaklarından öpülmesi İngiltere’de yankı uyandırdı.

Ada’da konu ‘öpücük’

The Daily Telegraph gazetesi “Zirvede hayat öpücüğü. Scholes’un galibiyet golü Neville tarafından fazla takdir edildi” yorumunu yaparken; The Daily Mail gazetesi “Scholes, United’a hayat öpücüğü vermeye hazır” diye yazdı.

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN


Nuri’nin burnu kırıldı
Nuri Şahin’in, takımı Dortmund’un evinde Hoffenheim ile 1-1 berabere kaldığı maçta burnu kırıldı. Milli futbolcumuz, 21’de Salihovic’in darbesine maruz kaldığı pozisyon sonrası yerini Hajnal’e bıraktı. Frankfurt ise sahasında Hertha Berlin ile 2-2 berabere kaldı.

Olaylı maç Roma’nın
Lider Roma deplasmanda Lazio’yu 2-1 yendi, maçta çıkan olaylar mücadelenin önüne geçti. Konuk ekip Rocchi ile geriye düştü. 53 ve 63’te devreye giren Vucinic biri penaltıdan olmak üzere attığı gollerle takımını üç puana taşıdı.

DİĞER SONUÇLAR

Atalanta-Fiorentina: 2-1
Bari-Napoli: 1-2
Cagliari-Palermo: 2-2
Canatia-Siena: 2-2
Parma-Genoa: 2-3
Udinese-Bologna: 1-1
Sampdoria-Milan: 2-1


Arsenal yıkıldı
Premiler Lig’de Arsenal iki farklı öne geçtiği maçta Wigan’a deplasmanda boyun eğdi: 3-2. Walcott ve Silvestre ile öne geçen ev sahibi Watson, Bramble ile N’Zogbia’nın gollerine engel olamadı. Aston Villa ise Portsmouth’u deplasmanda 2-1 mağlup etti.

Haberin Devamı

Real Madrid takipte
İspanya’da Real Madrid sahasında Valencia’yı 2-0 mağlup etti, lider Barcelona’yı takibini sürdürdü. Ev sahibi takım 25’te Higuain’in golü ile öne geçti, Ronaldo 78’de skoru belirledi. Real bu sonuçla puanını 83’e çıkardı.



Malaga-Valladolid: 0-0
Tenerife-Getafe: 3-2
Xerez-Santander: 2-2
Deportivo-Almeira: 0-0
A.Bilbao-Zaragoza: 0-0

Yazarlar