İngiltere Premier Lig Ada, RVP'yi alaya aldı

Ada, RVP'yi alaya aldı

17.10.2015 - 11:14 | Son Güncellenme:

İngilizler Robin van Persie ile dalgasını geçti. Hem Fenerbahçe hem de milli takımda oyuncu için işlerin yolunda gitmediği, buna en çok Arsenal taraftarının güldüğü belirtildi.

Ada, RVPyi alaya aldı

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Robin van Persie'nin içinde bulunduğu durum İngiltere'de geniş yankı uyandırdı. The Telegraph gazetesi golcü oyuncuyla ilgili özel bir haber yayınlayarak, "Robin van Persie'nin düştüğü duruma en çok Arsenal taraftarı gülüyor" ifadesini kullandı ve eski takımının taraftarlarının içten içe sevindikleri yorumunu yaptı.

Manchester United ile yollarını ayırmasının ardından Türkiye'nin yolunu tutan oyuncu için sarı-lacivertli formayla işlerin yolunda gitmediği belirtilirken, şimdi buna milli takımın da eklendiği, EURO 2016 finallerini kaçıran Hollanda'nın başarısızlığına Van Persie'nin kendi kalesine attığı golle somut bir katkı verdiğine dikkat çekildi.

Çek Cumhuriyeti maçında kendi kalesine attığı golü 'komik' olarak nitelendiren gazete, bir sosyal medya toparlaması da yaptı. Ada'da Hollandalı yıldızın durumuna bu mecrada, oldukça fazla sayıda yorum yapıldığı ifade edilirken "İnternet ortamı RVP'nin üzüntüsünden keyif alıyor. Bunların önemli bir kısmının Arsenal taraftarı olduğu görülüyor" değerlendirmesi yapıldı.

Haberin Devamı

Street Fighter kahramanı yaptılar

İngiliz kullanıcılar sosyal medya üzerinde yıldız futbolcu ile dalga geçecek bir çok yorumun dışında resimlere de imza attılar. Van Persie'nin kendi kalesine attığı golde kafayla yaptığı vuruş anının görseli alınarak, 90'ların ünlü bilgisayar oyunu Street Fighter sahnesine uyarlandı, hadooket hareketini yapar şekilde yeniden dizayn edildi.

Ada, RVPyi alaya aldı