1.Lig 'Adana Demirspor kimseye bağımlı olmayacak'

'Adana Demirspor kimseye bağımlı olmayacak'

30.01.2014 - 13:14 | Son Güncellenme:

Adana Demirspor yöneticisi Otluoğlu, "Kulübümüzü finansal olarak kişilere bağımlı olmayan kendi kendine yeten bir kurum haline getirmek istiyoruz" dedi.

Adana Demirspor kimseye bağımlı olmayacak

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un yönetim kurulu üyesi Fatih Mehmet Otluoğlu, kulübü, finansal olarak kişilere bağımlı olmayan kendi kendine yeten bir kurum haline getirmek istediklerini bildirdi.

Haberin Devamı

Otluoğlu, yaptığı açıklamada, Selahattin Aydoğdu başkanlığındaki yönetimde yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Adana Demirspor'un uzun vadeli başarısı ve Süper Lig'e çıkması için hazırlanan projelerin kendisini heyecanlandırdığını vurguladı. Birbirini tamamlayan çok güçlü bir yönetim oluşturulduğunu aktaran Otluoğlu, iyi yönetim ve vizyonel yaklaşımın hemen ilk haftalardan farkını gösterdiğini, takımın başarılı performansı artarak devam edeceğini anlattı.

Kulübün hedefleri hakkında bilgi veren Otluoğlu, şunları kaydetti: "Yönetim olarak kulübümüzü finansal olarak kişilere bağımlı olmayan kendi kendine yeten bir kurum haline getirmek istiyoruz. Bunun için kalıcı gelir yaratan projeler gerekiyor. Bu da önemli ölçüde uzun vadeli büyük sponsorluklar ve önde gelen ticari kuruluşlarla ortak projelerden geçiyor. Bu konuda hemen harekete geçtik ve çok önemli projeler planladık. Büyük projeler için ulusal markaların aradığı en önemli özellik istikrar, uzun vadeli planlama ve kurumsal yapı. Dolayısıyla öncelikli olarak bu konulara eğildik. Kulüp içinde kurumsal yapıyı sağlayacak bir yeniden yapılandırma projesi başlattık. Ayrıca 5 yıllık stratejik planımızı oluşturmaya başladık. Paralelde bazı çok büyük ulusal markalarla hem sponsorluk hem de ticari ürün iş birliği projeleri için görüşmelere başladık." Öte yandan hafta sonu deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak mavi-lacivertliler, teknik direktör Mustafa Uğur nezaretindeki antrenmanını sürdürdü.