1.Lig Adana Demirspor'a inceleme!

Adana Demirspor'a inceleme!

12.03.2014 - 16:24 | Son Güncellenme:

Adana Demirspor Kulübü'nün Hukuk ve İdari İşler Sorumlusu Emin Yumuşak, kulüp defterlerinin Cumhuriyet Savcılığı tarafından incelenmeye alındığını öğrenildi.

Adana Demirspora inceleme

PTT 1. Lig'de mücadele eden Adana Demirspor Kulübü'nün Hukuk ve İdari İşler Sorumlusu Emin Yumuşak, kulüp defterlerinin Cumhuriyet Savcılığı tarafından incelenmeye alındığını, ancak söz konusu incelemenin 2010-2012 yıllarını kapsadığını belirtti.
Mevcut yönetime ait döneme ilişkin hiçbir incelemenin bulunmadığını belirten Yumuşak, "Bazı yayın organlarında kulüp defterlerinin inceleme altında olduğu belirtiliyor. Ancak bu incelemeler 2010-2012 dönemini kapsıyor. Mevcut yönetimimizin görev yaptığı döneme ait hiçbir incelenme istenmedi. Gerek kamuoyu, gerekse adli makamlardan talep gelmesi halinde kendi yönetimimize ait defterlerin de incelenmesi için her an hazırız. Biz Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu olarak her türlü iddialara cevap verecek durumdayız. İlelebet yaşayacak olan Adana Demirspor Kulübü ve çok büyük camiamıza hizmet vermek en önemli görevimizdir. Yönetim Kurulu olarak kamuoyumuzun bilgilerine sunarız” diye konuştu.