1.Lig Adana Demirspor'dan sezon değerlendirmesi

Adana Demirspor'dan sezon değerlendirmesi

14.05.2014 - 15:29 | Son Güncellenme:

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un yönetim kurulu, sezonu değerlendirdi.

Adana Demirspordan sezon değerlendirmesi

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un yönetim kurulu, sezonu değerlendirdi. Kulübün yazılı açıklamasında, mavi-lacivertlilerin 2013-2014 sezonunda zor günler geçirdiği, ligi 43 puanla 13. tamamladığı belirtildi.

Haberin Devamı

Sezon boyunca takımlarına desteğini esirgemeyen Adana Demirspor taraftarına teşekkür edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Kulübümüzün 2014-2015 sezonunda da aynı zorlukları yaşamaması, hak ettiği Spor Toto Süper Lig'e yükselmesi adına ciddi yapılanma sürecine girmesinin kaçınılmaz olduğu aşikardır. 20 yılı aşkın süredir yapılan mevcut uygulamalar, ekonomik yatırımlar ve takımımızın durumu göz önüne alındığında bu gerçek daha açık şekilde gün yüzüne çıkmaktadır. Bu süreçte kulübümüzün sadece sportif olarak değil, kurumsal olarak da yapılandırılması, her alanda profesyonellerce yönetilmesi, kısa ve uzun vadeli planlamalar yapılarak ivedilikle hak ettiği başarıyı yakalaması hedeflenmektedir."

Haberin Devamı

Adana Demirspor'un sadece Adana'nın değil, Türkiye'nin en önemli kulüplerinden olduğu vurgulanan açıklamada, "Yeniden yapılanma sürecinde, tüm spor sohbetlerinde Adana Demirspor'un gerçek yerinin Spor Toto Süper Lig olduğunu ifade eden ve kurumsallaşmaya çok önem veren yeni belediye başkanımız Hüseyin Sözlü'nün, hem şehrimiz hem de kulübümüz adına büyük şans olduğunu düşünmekteyiz" ifadelerine yer verildi.