Basaksehir Adebayor üç yıl daha burada

Adebayor üç yıl daha burada

24.08.2017 - 17:57 | Son Güncellenme:

Başakşehir ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Emmanuel Adebayor, 2020'ye dek geçerli sözleşmeye evet dedi, üç yıllık yeni imza attı.

Adebayor üç yıl daha burada

Onur Dinçer - Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Başakşehir'in yıldız futbolcusu Emmanuel Adebayor ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Turuncu-lacivertlilere geçtiğimiz sezonun ortasında gelen ve kontratı bu sezonun sonunda sona erecek olan Togolu forvetin yeni bir sözleşmeye imza attığı bildirildi.

Teklif Brugge sonrası geldi

Afrika basınındaki haberlere göre 33 yaşındaki Adebayor 3 yıllık yeni bir sözleşme imzaladı ve kendisini 2020'ye kadar Başakşehir'e bağladı. Yıldız futbolcuya sözleşme uzatma teklifinin, Brugge ile oynanan rövanş maçının ardından yapıldığı ve oyuncunun bunu kabul etmesiyle şimdi bunun gerçekleştiği belirtildi.

36'sına kadar Türkiye'de

Türkiye'ye geçen sezonun devre arasında gelen yıldız futbolcu sezonu, forma giydiği 16 maçta attığı 7 golle tamamladı. Bu sezon ise şu ana dek 1 gol-1 asist kaydeden Adebayor, Brugge ve Sevilla maçlarındaki performansıyla büyük beğeni toplamıştı. Bu yeni sözleşmeyle birlikte oyuncu 36 yaşına kadar Türkiye'de boy göstermeye devam edecek.

Haberin Devamı