Magazin Adım adım finale

Adım adım finale

28.02.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri yarışmasında final yaklaştı. Hem www.milliyet.com.tr adresinden, hem de gazete kuponlarıyla oy yağdıran binlerce okurumuz 15 gün sonra şampiyonları belirleyecek.

Adım adım finale

Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödüllerinde artık son dönemece girildi. 63 yıllık mazisiyle Türk Sporu’nun en önemli organizasyonlarından biri olan ve bir klasik haline gelen anketimize hem www.milliyet.com.tr adresinden, hem de gazete kuponlarıyla oy yağdıran binlerce okurumuz müthiş bir heyecan fırtınası yarattılar.

Haberin Devamı

OYLAMAYA KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

Gillette’in yol arkadaşlığı ile daha farklı bir çehreye bürünen oylamanın Yılın Sporcusu kategorisinde Taha Akgül, Kenan Sofuoğlu ve Çağla Büyükakçay rakipleri ile arayı bir hayli açtılar. Birinciliğin sürekli el değiştirdiği bu dalın şampiyonu muhtemelen son gün ortaya çıkacak.

Yılın Futbolcusu kategorisinde Fernando Muslera, Mario Gomez, Ricardo Quaresma ve Mehmet Topal arasındaki yarış amansız şekilde sürüyor. Yılın Takımı’nda da çekişme üst düzeyde. Geçtiğimiz yılın şampiyonu Beşiktaş Futbol Takımı, Euroleague şampiyonluğunu kıl payı kaçıran Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Eurocup şampiyonu Galatasaray Erkek Basketbol Takımı ile Dünya şampiyonu Eczacıbaşı Bayan Voleybol Takımı rakiplerinden bir adım önde gidiyorlar.

Haberin Devamı

Yılın antrenörü kategorisinde de durum farklı değil. Şenol Güneş, Zeljko Obradovic ve Ergin Ataman arasındaki mücadele burun buruna devam ediyor. Yılın Spor Adamı dalında ise Fikret Orman, Faruk Eczacıbaşı ve Göksel Gümüşdağ ilk üç sıraya ambargo koydular.

Yılın Çıkış Yapan Sporcusu dalında ise Emre Mor ve Ayşe Begüm Onbaşı ilk günden itibaren müthiş bir birincilik yarışı veriyorlar. Yılın Paralimpik Sporcusu-Takımı Kategorisinde ise Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı, Nazmiye Muslu Muratlı, GoalBall Kadın Milli Takımı, Kübra Korkut ve Abdullah Öztürk kafa kafaya gidiyor...

Gillete-Milliyet Yılın Sporcusu ödüllerinde okurlarımız 15 Mart’a kadar oy kullanabilecekler...

Bayanlar sır vermedi

Oylamaya katılan Eczacıbaşı Bayan Voleybol Takımı sporcuları 2016 yılının en başarılarını seçerken, tercihleri konusunda sır vermediler!