Galatasaray Adnan Öztürk: Utanıyorum

Adnan Öztürk: Utanıyorum

13.05.2013 - 17:47 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, derbide yaşanan tüm olaylardan dolayı sert açıklama yaptı.

Adnan Öztürk: Utanıyorum

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Şükrü Saracoğlu'nda oynanan yılın son derbisi ve sonrasındaki tüm olaylar için "büyük bir trajedi" yorumunu yaparak şöyle konuştu: "Spor yöneticisi olduğum için utanıyorum. Maçtan sonra Fenerbahçeli bir genç kardeşimizin öldürülmesi içimizi yaktı. Maçta yeniliriz, yeneriz bunların futbolda her zaman olur. Artık bu gerginliğe son vermenin zamanı geldi. Herkes başkasını suçlamadan kendi evinin önündeki pisliği temizlemeli."

Haberin Devamı

Adnan Öztürk derbide yaşanan bütün olayların, ölümlü hadise sonrasında detay durumuna geldiğini ve maçı konuşmak bile istemediğini belirterek maçtaki olaylarla ilgili hiçbir yorum yapmayacağını sadece Eboue'ye yapılan ırkçı harekete de "Ülkemiz adına çok üzüldüm. Bu konuda imajımız son derece iyi idi, onu da kirletmeye başladık" yorumunu yaptı.

G.SARAY, ARSENAL TURNUVASI'NDA
Sezonu şampiyon bitirerek Şampiyonlar Lİgi'ne direk katılmayı hakeden Galatasaray devler ligi hazırlığını da dev gibi takımlarla maç yaparak gerçekleştirecek. G.Saray her yıl Arsenal tarafından düzenlenen Emirates Cup'ta boy gösterecek. 3-4 Ağustos tarihleri arasında Londra'da düzenlenecek olan turnuvada yer alan diğer takımlar ise İtalyan temsilcisi Napoli ile Portekiz Ligi'nde bu haftaki maçını kazanırsa şampiyon olacak olan Porto Kulübü. Turnuvaya katılan 4 takımın da Şampiyonlar Ligi'nde yer almasıyla, Emirates Turnuvası'nda G.Saray Şampiyonlar Ligi öncesinde ciddi bir prova yapmış olacak.

Haberin Devamı

Öte yandan Galatasaray takımına derbi sonrası 2 gün izin verildi. Sarı-kırmızılı ekip Trabzonspor maçı hazırlıklarına çarşamba günü 12.00'de yapacağı antrenmanla başlayacak