Trabzonspor Ahmet Ağaoğlu, Abdülkadir'e gelen transferi teklifini doğruladı!

Ahmet Ağaoğlu, Abdülkadir'e gelen transferi teklifini doğruladı!

19.07.2018 - 16:31 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, TRT SPOR'da yayınlanan Transfer Saati programına konuk oldu.

Ahmet Ağaoğlu, Abdülkadire gelen transferi teklifini doğruladı

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, TRT SPOR'da yayınlanan Transfer Saati programında genç oyuncu Abdülkadir Ömür'e gelen teklifi açıkladı.

Haberin Devamı

İlk etapta 3 oyuncu transfer edeceklerini söyleyen Ağaoğlu, hiç kimsenin tahmin etmediği oyuncuları transfer edeceklerini söyledi.

"Benfica, Abdülkadir için 20 milyon dolar teklif etti"

Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ün ise hak ettikleri piyasa değerini henüz yakalayamadıklarını vurgulayan Ağaoğlu, "Benfica, Abdülkadir'e 14'ü peşin, 20 milyon dolarlık teklif yaptı. Kalan 6 milyonun yerine de 4 futbolcu verelim dediler. Reddettik." dedi.

"Bu tablo içerisinde şampiyon olamazsınız"

Kulübün menajerlere olan borcunun kur artışından dolayı 67 milyon TL olduğunu dile getiren Ağaoğlu, "Öncelikle iki stoper ve bir de sol kanat olmak üzere 3 transfer yapacağız. Kulüp olarak teklif götürdüğümüz 4 stoper var. Şu anda talip olduğumuz 3 futbolcunun kulüp başkanıyla bizzat görüşüyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Kulübün borç yüküyle ilgili Ağaoğlu "Dün akşam 17:00'ye kadar borçlar ödenmeseydi Trabzonspor, Süper Lig'de oynamak için lisans alamıyordu. Profesyonel kadronun maliyetini 23 milyon Avro'ya düşürdük" şeklinde konuştu.

"Futbolcularla indirim görüşmelerine yeni başlayacaklarına değinen Trabzonspor Başkanı, "Kabul etmezlerse, onları yargılama ya da küsme şansınız yok." ifadelerini kullandı.

"Her ay yapılan ödemeleri paylaşacağız"

"Yüzde 10'un üzerinde borçlanma Genel Kurul onayına tabi olacak. Bütçenin kontrolünü tamamen Genel Kurul'a bıraktık. Yönetici cebi kulübün kasası, kulübün kasası da yöneticinin cebi değildir. Her ay yapılan ödemeleri paylaşacağız. Bir futbol kulübü gelirini gayrimenkul satışından değil, futbolcu satışından sağlamalı."

"Yaptıklarımızı yeteri kadar anlatamadık"

"Göreve geldiğimizde bizden öncekilerin verdiği sözü vermedik, bu tablo içerisinde şampiyon olamazsın. 3 ay içinde yaptıklarımızı kamuoyuna yeteri kadar anlatamadık. Ahmet Ağaoğlu'nu Ahmet Ağaoğlu yapan Trabzonspor Kulübü'dür, Allah'a şükür ki böyle zor bir dönemde göreve geldik"

"Kulübüme vefa borcum var"

"Böyle bir dönemde göreve gelmekten ötürü çekincem olmadı. Allah'a şükürler olsun ki böyle bir dönemde göreve geldim. Kulübüme vefa borcum var."

Haberin Devamı

"Kimde var bu orta saha?"

"Onazi, Kucka, Sosa, Yusuf, Abdulkadir... Kimde var bu orta saha? İleride de Burak. Bu takım gol yemezse, ilerisi rakibe cezayı keser, hiç kuşkumuz yok."

"Bizim en ucuz kombinemiz 250 TL"

"Bizim en ucuz kombinemiz 250 TL. Fenerbahçe'nin en ucuz kombinesi 1400 TL. Bizden kat kat fazla satmış durumdalar. Bir de bizim öğrenci indirimimiz var. Onunla birlikte 192 TL'ye kadar düşüyor. Bizim en ucuz kombinemizle onların en ucuzu arasında 6 kat fark var. Ama onlar bizden 7-8 kat fazla kombine satmışlar. Burada biraz da bizim taraftara iş düşüyor."

"Taraftara da kızamayız"

"Taraftara da kızamayız. Derlerse ki kendi batırdığınız paranın hesabını bizden mi soruyorsunuz? Ona verecek cevap yok. Borcumuz Beşiktaş'la aynı. Niye aynı? Nasıl aynı? Bunların hesabı bu borcu yapanlardan sorulmalı."

"Kucka için Milan..."

"Kucka için Milan, 'Biz size 5'e verdik, siz bize 3'e geri verin, sonra oyuncunun falan filan' dedi. Ya bir gidin abi dedim. Onlar bizden daha beter batmışlar zaten. 10 milyon Avro verdik, ona rağmen battınız mı dedim?"

Haberin Devamı

"Gökdeniz, bana kırılmaz"

"Gökdeniz, bana kırılmaz. 2000'in başlarında; 'ben para almayayım, 1 sene sonra verilse de olur. Ama şu şu şu arkadaşların durumu kötü, onlara ödeme yapılsın' demiş adamdır. Trabzonspor'un değeridir."