Trabzonspor Ahmet Ağaoğlu'ndan Burak Yılmaz haberlerine tepki!

Ahmet Ağaoğlu'ndan Burak Yılmaz haberlerine tepki!

01.11.2018 - 11:54 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Burak Yılmaz'ın takımın genç oyuncularını alemlere götürdüğü haberlerine sert tepki gösterdi.

Ahmet Ağaoğlundan Burak Yılmaz haberlerine tepki

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Haber61'e yaptığı özel açıklamalarda Burak Yılmaz'ın Abdulkadir Ömür ile birlikte İstanbul'da eğlendikleri yönündeki haberlere sert tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Ağaoğlu "Antalyasporluların Burak’a yaptığı tezahüratı anlamak mümkün değil. Çünkü Burak nereye giderse gitsin hala Antalyaspor’a para kazandıran bir oyuncu. Burak Antalyaspor için altın yumurtlayan bir tavuk. Ne yapacaktı yani sahaya çıktığı zaman oynamayacak mıydı? Trabzonspor'dan para alıyor, emek veriyor. Bunun karşılığını vermeye çalışan bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz'ın gençleri gece kulübüne götürdüğü ile ilgili çıkan haberlere de sert tepki gösteren Ahmet Ağaoğlu "Bunlar hiç hoş şeyler değil. Burak benim oyuncumdur. Abdülkadir, Yusuf benim oyuncumdur. Bunların hepsi benim oyuncum. Benim oyuncularımla alakalı bu şekilde yapılan eleştiriyi ben kendime yapılmış olarak görürüm. Benim bunlardan haberim olmayacak, bir gazetecinin olacak, bunu kendine görev addedecekse bu doğru bir şey değil. Doğru bir bakış açısı ve yaklaşım değil. Eğer gerçekten böyle bir şey varsa bunun hesabını soracak olan benim. Ama öyle bir şeyin olmadığı yerde de önlerine ben geçerim. Mantıklı olarak düşünecek olursak bu haberi yazan arkadaşlar takıma olumlu bir katkı yapacağını düşünüyorsa ciddi şekilde yanılıyorlar. Bunu ben takımın iç düzenini bozmak amaçlı yapılmış bir şey olarak değerlendiririm. Burak’la Abdülkadir’in gittiği doğrudur. Takımın içinde abisiyle izin gününde bir yere gitmesinde seyahat etmesinde bir sakınca yok. Ama âlemlere dediğin zaman orada duracaksın. Bunu söyleyen bunu ispat etmekle de mükelleftir. Kimse bulanık suda balık avlamaya kalkmasın. Biz o balıkları başka havuza çoktan naklettik. Bulanık suya balık avlamak için ellerini daldıranlar en fazla bizi görürler karşılarında." şeklinde konuştu.