Fenerbahçe Ahmet Çakar: 'Fenerbahçe'nin yeni hocası Lucescu!'

Ahmet Çakar: 'Fenerbahçe'nin yeni hocası Lucescu!'

06.05.2016 - 15:27 | Son Güncellenme:

Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin yeni hocasının Mircea Lucescu olduğunu iddia etti.

Ahmet Çakar: Fenerbahçenin yeni hocası Lucescu

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin yeni hocasının Mircea Lucescu olduğunu iddia etti.

Haberin Devamı

Twitter hesabından açıklamada bulunan Çakar, "Fenerbahçe'nin yeni hocası Mircea Lucescu. Hayırlı olsun." mesajını yazdı.

Ukrayna basını, Shakhtar Donetsk'te Lucescu'nun yerine Dnipro'ya geçen sezon Avrupa Ligi finali oynatan Miron Markeviç'in geleceğini yazmıştı.

Rumen hocanın ismi Galatasaray ve Trabzonspor ile de anılıyor.

Lucescu yüzde yüz!
Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler
Rumen futbol adamının en yakın arkadaşı Anghelache, "Lucescu Shakhtar'tan yüzde yüz ayrılıyor. Ben hangi takıma gittiğini de biliyorum ancak söyleyemem" diye konuştu.
UEFA Avrupa Ligi'nde Sevilla'ya yenilerek kupaya veda eden Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun durumuyla ilgili ülkesinden açıklama geldi. Ülkesinde şampiyonluğu kaçıran 70 yaşındaki çalıştırıcı, son olarak Avrupa kulvarının da dışında kaldı.
Dinamo Bükreş'in eski başkanı olan ve Rumen teknik adamın en yakın arkadaşı olarak bilinen Konstantin Anghelache, deneyimli çalıştırıcının Ukrayna ekibinden ayrılacağını açıkladı, şu sıralar kulüp sahibi Rinat Ahmetov ile ayrılığın detaylarının görüşüldüğünü söyledi. İsmi yine her zamanki gibi Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Luce'yle ilgili net ifadeler kullandı.
'Gittiği yer milli takım değil'
Anghelache, "Lucescu Shakhtar'ın sahibi Ahmetov ile görüşüyor ve kulüpten ayrılıyor. Ve bu kararından vazgeçmeyeceğini söyledi. Ancak kendisi ayrılık resmileşene kadar tek kelime etmeme kararı aldı. Mayıs'ta yüzde yüz ayrılıyor. Ben Lucescu'nun hangi takıma gideceğini de biliyorum. Ancak bunu söylemem uygun olmaz. Sadece şunu söyleyebilirim, gittiği takım Romanya Milli Takımı kesinlikle değil" diye konuştu.

Haberin Devamı