Galatasaray Ahmet Çakar: "Galatasaray maçı hakemle kazandı"

Ahmet Çakar: "Galatasaray maçı hakemle kazandı"

21.04.2018 - 23:25 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 3-2 yendiği maça yardımcı hakem Kemal Yılmaz'ın ofsayt kararı damga vurdu.

Ahmet Çakar: Galatasaray maçı hakemle kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a konuk olan Galatasaray, sahadan 3-2 galip ayrılarak zirveyi Medipol Başakşehir'den geri aldı.

Haberin Devamı

İlk yarıyı 2-1 önde kapatan sarı-kırmızılı ekip, ikinci yarıda beraberlik golüne engel olamazken, maçın kırılma anı, ev sahibi takım adına 63. dakikada Douglas ile gelişen atakta yaşandı.

Fernandes'in pasında Douglas topla buluştu. Brezilyalı futbolcu, güzel bir çalımla kaleci Muslera'yı geçerken, Uruguaylı file bekçisinin müdahalesiyle yerde kaldı.

Bu pozisyon sonrası Aytemiz Alanyaspor cephesi penaltı ve kırmızı kart kararı beklerken, bu karar yardımcı hakem Kemal Yılmaz'ın ofsayt bayrağına takıldı.

Aytemiz Alanyasporlu futbolcular itirazlarda bulunurken, karşılaşmanın hakemi Ümit Öztürk, ofsayt atışıyla karşılaşmayı devam ettirdi.

Ahmet Çakar: "Galatasaray maçı hakemle kazandı"

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar ise bu pozisyon sonrası attığı tweette, kararın hatalı olduğunu, Galatasaray'ın maçı hakemle kazandığı yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

Öte yandan yayıncı kuruluş beIN Sports da, maçın ardından yayınlanan programda Piero yöntemiyle pozisyonun ofsayt olmadığını gösterdi.

(Görüntüler beIN Sports'tan alınmıştır.)

Kaynak: Şampiy10

Ahmet Çakar: Galatasaray maçı hakemle kazandı

Ahmet Çakar: Galatasaray maçı hakemle kazandı