Demir Grup Sivasspor Ajan Grosicki!

Ajan Grosicki!

31.08.2013 - 16:42 | Son Güncellenme:

Legia Varşova’nın eski oyuncusu olan Sivaslı Kamil Grosicki “Taraftarları çok fanatik, deplasmanda onları yenmek zor. Ama işler kötü gidince sahaya yabancı madde yağdırıyorlar” dedi.

Ajan Grosicki

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi’nde rakipleri belli olan Trabzonspor, Polonya’dan da Legia Varşova ile eşleşti. Son dönemlerde bu ülkeden birçok oyuncu transfer eden ve kadrosunda da Adrian Mierzejewski’yi barındıran bordo mavililer hakkında rakibe bilgiyi yine bir Polonyalı oyuncu iletti.
Sivasspor forması giyen Kamil Grosicki, eski takımı Legia Varşova’ya Süper Lig’de yakından tanıdığı Trabzonspor’u anlattı. Legia Varşova’nın resmi internet sitesinde yer alan sözlerinde Grosicki, Polonya ekibi için bu eşleşmenin zor olacağı uyarısında bulundu.
25 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Trabzonspor önemli finansal kaynakları olan bir kulüp. Özellikle evlerinde oynadıkları maçlarda çok fanatik bir taraftar önünde oynuyorlar ve onları yenmek zor kolay olmuyor. Ancak işler yolunda gitmezse bu kitle onlar için dezavantaj olabiliyor. Çünkü öyle zamanlarda tribünler çok öfkeli tepkiler veriyor. Sahaya meşale ve bozuk paralar yağıyor” dedi. Adrian ayrıca Trabzon’un sezona çok iyi bir başlangıç yaptığını ve vatandaşı Adrian’ın da oldukça formda olduğunu sözlerine ekledi.