Teleset Mobilya Akhisarspor Akçay'dan ayrılık sinyali!

Akçay'dan ayrılık sinyali!

09.02.2014 - 21:42 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 20.haftasında sahasında Akhisar Belediyespor'a 4-2 mağlup olan Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Akçaydan ayrılık sinyali

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Akhisar
Belediyespor hezimeti sonrasında istifa sinyali verdi.
Maçı değerlendiren Akçay, “Skor tehdit edici gözüküyor. Skorun hem oyuncuları hem de taraftarları mutsuz eden bir görüntüsü vardı. Ama ben ilk ve ikinci yarılarda farklı olduğumuzu düşünüyorum. Tecrübeli oyuncularımızın etkisiz performansı sonucu getirdi. Kötü bir skor ama Trabzonspor bunun üstesinden gelebilecek bir takım. Evimizdeki istatistiğimizi kaybetmemiz de üzücü” yorumunu yaptı.
Kadro seçimiyle ilgili soruda ise savunmaya geçen bordo-mavililerin teknik patronu, “Kadro yaparken, hafta içi istatistikleri, oyuncu durumu, her şeye bakıyoruz. Akhisar’ın önde oynayan hızlı oyuncularının da bize zorluk çıkarabileceğini konuşmuştuk. Savunmada da bu yüzden sıkıntılar yaşadık. Çok sayıda gol de kaçırdık. Maçı kaybettik, üzgünüz, taraftarımızı da üzdüğümüz için kendimize kızgınız”
cevabını verdi.
Taraftarın istifaya çağırmasını da değerlendiren Mustafa Reşit Akçay, “Taraftar her zaman haklıdır. Sonuçta bu kulüp onların kulübü. Seyircilerin söylediklerini kulak arkası yapmayacaksınız. Biz de değerlendireceğiz. Sonuçta biz teknik adamız. Hayatımızı bundan kazanıyoruz. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Yarın bir olsun bakalım” dedi.

Yazarlar