Demir Grup Sivasspor Akgül, Carlos'u ziyaret etti!

Akgül, Carlos'u ziyaret etti!

08.05.2014 - 14:58 | Son Güncellenme:

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Akhisar Belediyespor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Akgül, Carlosu ziyaret etti

Kulüp tesislerinde teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, top kapma ve pas çalışmasıyla başladı. Çift kale maçla devam idman, yan top ve şut çalışmasıyla sona erdi. Antrenmana sakatlığı nedeniyle salonda çalıştığı öğrenilen kaleci Korcan Çelikay katılmadı.

Haberin Devamı

Finlandiya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli güreşçi Taha Akgül, antrenman öncesi kulüp tesislerine gelerek, teknik direktör Roberto Carlos'la bir süre görüştü. Carlos, başarılarından dolayı Akgül'ü tebrik etti. Bir basın mensubunun güreşte Sivas'ın şampiyon çıkardığını, bu başarının futbolda olup olmayacağını sorması üzerine Carlos, "Takımımız iyi gidiyor ve Sivas'ı her yerde çok güzel bir şekilde temsil ediyoruz" dedi.

Türkiye'nin spor anlamında çok güzel başarılar elde ettiğini, Taha Akgül'ün başarısının da bunlardan birisi olduğunu dile getiren Carlos, "Futbol takımı da gerçekten çok iyi. Gereken başarıyı futbolda gösterememiş olsa da bir gelişim içerisinde. Futbol harici diğer branşlarda da Akgül gibi sporcular tarafından Türkiye çok güzel bir şekilde temsil ediliyor ve başarılar gösteriliyor. Güreşte Sivas çok güzel temsil ediliyor" diye konuştu.

Haberin Devamı

Akgül ise fanatik bir Sivasspor taraftarı olduğunu belirterek, "Branşlar farklı olsa da futbolu seviyorum, Carlos'un da hayranıyım" dedi.

Üst üste 3 sefer Avrupa şampiyonu olduğunu söyleyen Akgül, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiğini belirtti. Akgül, Rio'da yapılacak 2016 Olimpiyatları'nda da altın madalya kazanmayı hedeflediğini söyledi.

Antrenmanı izlemeye gelen İstiklal İlkokulu 1. sınıf öğrencileri Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos ve futbolcularla fotoğraf çektirdi.