Teleset Mobilya Akhisarspor Akhisar 4 Büyükleri üzüyor

Akhisar 4 Büyükleri üzüyor

24.02.2015 - 11:51 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'ye karşı üst üste 3. galibiyetini alan Akhisar Belediyespor, ligde son 3 sezonda Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'dan 26 puan topladı. Dünkü müsabakada takımını 1-0 öne geçiren Güray Vural, Süper Lig kariyerindeki ilk golünü de Fenerbahçe'ye atmıştı.

Akhisar 4 Büyükleri üzüyor

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup eden Akhisar Belediyespor, ligde son 3 sezonda Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'dan 26 puan aldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup eden Akhisar Belediyespor, haftayı 25 puan ve averajla 11. sırada geçti. Deplasmanda 7 maçı puansız geçtikten sonra Fenerbahçe'yi yenen Ege temsilcisi, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor galibiyetinin ardından ikinci maçını da kayıpsız tamamladı.

"Dört Büyükler"e karşı en fazla puan toplayan takım

Spor Toto Süper Lig'de üçüncü sezonunda "Üç Büyükler"e karşı deplasmanda ilk galibiyetini alan Akhisar Belediyespor, bu süre içinde Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'a karşı 26 puan kazandı.

Trabzonspor'dan 10 puan toplayan Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe'den 9, Beşiktaş'tan 4 ve Galatasaray'dan da 3 puan aldı.

Beşiktaş'tan sonra ilk

Fenerbahçe ile oynadığı son 3 maçı da kazanan Akhisar Belediyespor, ligin ilk devresinde de sarı-lacivertli ekibi 2-0 mağlup etmişti. Fenerahçe, en son 2004-2005 sezonunda Beşiktaş'a ligin iki maçında da 2-1 ve 4-3'lük skorlarla yenilmişti.

Haberin Devamı

Eski teknik direktörünü lider yaptı

Fenerbahçe'yi mağlup ederek rakibinin lider olmasını engelleyen Akhisar Belediyespor'un bu galibiyetiyle ligde liderliğe Galatasaray yükseldi. Akhisar Belediyespor, daha önce Ege temsilcisini Süper Lig'e taşıyan Hamza Hamzaoğlu'nun ekibinin haftayı lider tamamlamasını sağladı.

Roberto Carlos "10 üzerinden 11" verdiği gol

Fenerbahçe karşısında henüz 5. dakikada attığı güzel golle takımını 1-0 öne geçiren Güray Vural, bu sezon 2. golüne imza attı. Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos'un "10 üzerinden 11" notu verdiği gol, Güray Vural'ın Süper Lig'deki 134. maçta 8. golü oldu.

Güray Vural, Süper Lig'deki ilk golünü Denizlispor formasıyla 2007-2008 sezonunda Fenerbahçe'ye atmıştı.

Vaz Te 2. maçında golle tanıştı

Ara transfer döneminde İngiliz West Ham United'tan transfer olan Portekizli oyuncu Vaz Te, Akhisar Belediyespor'daki ikinci maçında Fenerbahçe'ye karşı takımının galibiyet golünü kaydetti. En son golünü 19 Ekim 2013'te West Ham United'ın 3-1 kaybettiği Manchester City maçında atan Vaz Te, daha sonra sakatlığı nedeniyle uzun süre forma giyememişti.

Haberin Devamı

LuaLua bu sefer asist yaptı

Daha önce 2012-2013 sezonunda Kardemir Karabükspor formasıyla Fenerbahçe'ye 2 maçta 4 gole imza atan LuaLua, dün de yaptığı asistle takımının galip gelmesini sağladı.