Teleset Mobilya Akhisarspor Akhisar Belediyespor 3 maçtır kazanamıyor

Akhisar Belediyespor 3 maçtır kazanamıyor

26.09.2016 - 12:00 | Son Güncellenme:

Akhisar Belediyespor'da ikinci haftanın sonunda Cihat Arslan'ın yerine gelen teknik direktör Tolunay Kafkas, takımın başında sahaya çıktığı 3 maçta ne galibiyet ne de gol sevinci yaşayabildi.

Akhisar Belediyespor 3 maçtır kazanamıyor

Yeşil siyahlı ekip Kafkas yönetiminde oynadığı ilk müsabakada Çaykur Rizespor'a deplasmanda 1-0 mağlup olurken, ardından evinde Beşiktaş'a 2-0'la boyun eğdi. Geçen hafta Antalyaspor'la deplasmanda karşılaşan Akhisar Belediyespor yine gol atamazken, 0-0'lık skorla gelen ilk puan, Tolunay Kafkas'ın tesellisi oldu.

Haberin Devamı

Her fırsatta sergilenen futboldan memnun olduğunu dile getiren Tolunay Kafkas, buna karşılık gol bölgelerinde sorun yaşadıklarını söylerken, cuma günü iç sahada Gençlerbirliği ile oynanacak zorlu müsabaka öncesi antrenmanlarda hücum organizasyonlarına ağırlık vereceklerini belirtti.

Deneyimli çalıştırıcının, Rodallega, Vaz Te, Muğdat ve Soner'le yaptığı birebir görüşmelerde bu oyunculardan rakip kale önünde çabuk düşünüp hızlı hareket etmelerini ve son vuruşlarda dikkatli olmalarını istediği öğrenildi.