Teleset Mobilya Akhisarspor Akhisar Belediyespor galibiyeti unuttu

Akhisar Belediyespor galibiyeti unuttu

06.04.2014 - 11:59 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de son 5 maçta galibiyeti bulunmayan Ege temsilcisi, ikinci devrede oynadığı 11 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi elde etti.

Akhisar Belediyespor galibiyeti unuttu

Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor'la golsüz berabere kalan Akhisar Belediyespor, son 5 maçta sadece 2 puan alabildi.

Haberin Devamı

Manisa'da konuk ettiği Eskişehirspor'la 0-0 berabere kalan Akhisar Belediyespor, puanını 37'ye çıkardı ve maç fazlasıyla 10. sırada yer aldı. 4. sıradaki Kardemir Karabükspor'la arasında 5 puan fark bulunan Akhisar Belediyespor, düşme hattındaki ve 1 maçı eksik Sanica Boru Elazığspor'un 9 puan önünde bulunuyor. Son 5 haftada sahadan galibiyetle ayrılamayan Ege temsilcisi, en son Bursaspor'u 2-1 mağlup ettikten sonra Galatasaray, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor'a yenilirken, Medical Park Antalyaspor ve Eskişehirspor'la berabere kaldı.

Ege temsilcisi kalan 6 haftada sırasıyla Kardemir Karabükspor (D), Kayserispor, Torku Konyaspor (D), Fenerbahçe, Sivasspor (D) ve Kasımpaşa ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

Evinde de başarısız

İlk yarıda kendi evinde oynadığı 8 maçta topladığı 19 puanla ligde iç sahada en başarılı 5. ekip olan Akhisar Belediyespor, ikinci devrede bundan uzak bir performans sergiledi. İlk devrede iç sahada maç başına 2,38 puan ortalaması yakalayan Ege temsilcisinin bu ortalaması 1,93'e düştü. Akhisar Belediyespor, ikinci devrede Manisa'da oynadığı 6 maçta 8 puan alabilirken, Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynadığı son 3 maçta 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Ligde ilk 11 haftalık periyotta 15 puan kazanan Akhisar Belediyespor, ikinci devrede aynı süreçte 12 puan aldı.

Niasse golü unuttu

Özellikle ligin ilk devresinde attığı gollerle takımına büyük katkı veren Oumar Niasse, ligde son gollerini 2 Şubat'taki Gençlerbirliği maçında attıktan sonra suskun kaldı. Ligde 10 golü bulunan Niasse, ligde 64 gündür gol sevinci yaşamadı.