Teleset Mobilya Akhisarspor Akhisar Belediyespor'dan Beşiktaş'a gözdağı

Akhisar Belediyespor'dan Beşiktaş'a gözdağı

20.04.2016 - 11:53 | Son Güncellenme:

SPOR Toto Süper Lig'de cumartesi akşamı lig lideri Beşiktaş'ı konuk etmeye hazırlanan Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Cihat Arslan, siyah beyazlı takıma gözdağı verdi, "Kaybetmeyi aklımızın ucundan bile geçirmiyoruz" dedi.

Akhisar Belediyespordan Beşiktaşa gözdağı

İlk yarıda deplasmanda mağlup ettikleri Beşiktaş'ı yine yeneceklerini öne süren Cihat Arslan, "Beşiktaş'ın yerli, yabancı uyumu muhteşem. Ayrıca teknik heyet ve taraftarıyla bütünleşmiş, şampiyonluğa aç bir takım. Çok önemli bir rakip olarak görüyoruz ama korkmuyoruz, çekinmiyoruz. Sadece saygı duyuyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Bursaspor'u yendikleri son maçta mücadele eden, koşan, savaşan takım kimliğine dönüş yaptıklarını da sözlerine ekleyen Cihat Arslan, Beşiktaş karşısında da aynı anlayışla sahada olacaklarını dile getirirken, "Sadece kendimiz için kazanmak istiyoruz" dedi.

Avrupa kupalarına katılma yarışında rakiplerinden geride kaldıklarını ifade eden Cihat Arslan, "Olur ya da olmaz ama sonuna kadar mücadeleyi bırakmayacağız" ifadesini kullandı. x

Haftanın ilk idmanında kaleci Fatih ve Rodallega'yı dinlendiren Cihat Arslan, takımında Mervan'ın hasta, Onur'un sakat olduğunu, tedavi için ülkesine giden Douglao'nun ise Türkiye'ye dönmesini beklediklerini söyledi.