Teleset Mobilya Akhisarspor Akhisar hoca için yeni sezonu bekliyor!

Akhisar hoca için yeni sezonu bekliyor!

10.05.2014 - 17:00 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un başkanı Hüseyin Eryüksel, sezonun bitimine 2 hafta kaldığını ve henüz teknik direktör arayışına girmediklerini bildirerek, "Sezonun bitmesi ardından arayış ve görüşmeler başlayacak" dedi.

Akhisar hoca için yeni sezonu bekliyor

Başkan Eryüksel, basında kulübün teknik direktör arayışlarıyla ilgili yer alan haberler üzerine yaptığı açıklamada, böyle bir girişimlerinin bulunmadığını bildirdi.

Haberin Devamı

Hamza Hamzaoğlu'nun A Milli Takım görevi nedeniyle sezon sonunda Akhisar Belediyespor'dan ayrılacağını, hocalarının bu kararını "milli bir görev" olarak gördüklerini ve saygıyla karşıladıklarını belirten Eryüksel, yazılı ve görsel basındaki "teknik direktör pazarlığı" haberlerini üzüntüyle izlediklerini söyledi.

"Sezonun bitmesine iki hafta var, bir teknik direktör arayışına girmedik. Sezonun bitmesi ardından arayış ve görüşmeler başlayacaktır" ifadelerini kullanan Eryüksel, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Sağlıklı ve doğru bir teknik heyet ile yolumuza devam etmek için işimizi sağlama almak zorundayız. Bu asılsız haberler hem kulübümüzü hem de ismi geçen teknik adamları zor duruma sokmaktadır. Kulübümüzden resmi olarak yapılmayan açıklamalar gerçeği yansıtmamaktadır."