Teleset Mobilya Akhisarspor Akhisar, Sivasspor'a hazır

Akhisar, Sivasspor'a hazır

29.04.2016 - 18:22 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, 1 Mayıs Pazar günü saat 16.00'da konuk olacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını yaptığı sabah idmanı ile tamamladı.

Akhisar, Sivasspora hazır

Yeşil-siyahlılar bugün yaptığı sabah idmanı ile hazırlıklarını tamamladıktan sonra yarın sabah saat 11.00'deki ter idmanın ardından 16.20 uçağı ile İzmir'den İstanbul aktarmalı Sivas'a gidecek ve burada Büyük Otel'e yerleşip maç saatini bekleyecek. Yeşil-siyahlılarda cezalı olan Caner Osmanpaşa ile sakatlığı süren Onur Ayık kadroda yer alamayacak.

Haberin Devamı

2015-2016 Hasan Doğan Sezonu 31. haftasında Sivas 4 Eylül Stadı'nda Ümit Öztürk'ün yöneteceği karşılaşmanın biletleri VIP 15, Maraton 10, Kale Arkası Gar 5, Kale Arkası Misafir Takım 5 TL'de satılıyor.

İki takım Süper Lig'de daha önce 7 kez karşı karşıya gelirken ev sahibi ekip 2, konuk ekip Akhisar Belediyespor 4 kez galip gelirken 1 karşılaşma ise berabere son buldu. Sivas 4 Eylül Stadı'ndaki karşılaşmalarda Sivasspor 2 kez galip gelirken konuk ekip ise 1 kez galip geldi.İki ekip arasındaki son müsabakada Manisa 19 Mayıs Stadyumu'ndan Akhisar Belediyespor'un 1-0 üstünlüğü ile son bulmuştu.

Sivasspor karşılaşmasının zorlu geçeceğine dikkat çeken Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan'ın Sivasspor karşısına Fatih Öztürk, İsmail Konuk, Tolga Ünlü, Douglao, Orhan Taşdelen, Merter Yüce, N'Guemo, Petar Grbic, Custodio, Sami ve Hugo Rodallega 11'i ile çıkması bekleniyor.