Teleset Mobilya Akhisarspor Akhisar'dan flaş açıklama! Rodallega...

Akhisar'dan flaş açıklama! Rodallega...

24.05.2016 - 15:31 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor'un Başkanı Hüseyin Eryüksel, bazı basın ve yayın organlarında Hugo Rodallega ile ilgili çıkan haberlerin maksadı aşan haberler olduğunu ifade etti.

Akhisardan flaş açıklama Rodallega...

“3.5 milyon Euro istenen Rodallega'nın sözleşmesinde 1.5 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi var” ifadelerini yalanlayan Başkan Eryüksel, bu tür haberlere isyan etti.

Haberin Devamı

Eryüksel, “Her çıkan habere cevap verme gibi bir lüksüm yok. Burada kulüp yönetiyoruz. Ben bunun cevabını 2 hafta önce vermiştim. Biz Hugo ile yeni sezonda da devam edeceğiz, kendisi ile masaya oturduk ve menajeri ile birlikte gelecek sezonun planlamasını yaptık. Şu anda Hugo ülkesinde tatil yapıyor ve sözleşmesinde de böyle bir ibare yok” dedi.

'Resmi teklif gelmedi'

Bu tür haberlerin bundan sonra da devam edeceğine vurgu yapan Eryüksel, “Bize Hugo ile ilgili resmi bir teklif gelmedi. Teklif vermek isteyen varsa resmi mail adresimiz mevcut, buyursun teklifini göndersin. Bu saatten sonra Hugo gitmek isterse de biz tutamayız. Ama Hugo yaptığımız görüşmede Akhisar’da olmaktan memnun olduğunu, gelecek sezon da Akhisar forması ile mücadele etmek istediğini ifade etti” diye konuştu.