Aksal Yavuz

Aksal Yavuz

aksalyavuz@hotmail.com

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Her şey kaptan Sosa’nın mükemmel frikik golünden sonra başladı; fırtına ile birlikte gol yağmuru!
Kaptanın golü hakikaten görülmeye değerdi; gez-göz ve arpacık nişanından sonra Fatih’in koruduğu kaleye adres vererek yolladığı meşin yuvarlak! Fatih’in de yapacağı fazla bir şey yoktu, Sosa’nın füzesine.
Golden sonra rakibinin üzerine dalga dalga gitmeye başladı Hüseyin Çimşir’in öğrencileri… Günümüz çağdaş futbolundan kesitler sunarak, ayağa hızlı ve isabetli oynayarak, Obi Mikel, Sosa ve Ndiaye başrolünde. Sahada ayak basmadık yer bırakmadı bordo-mavili takımın üç silahşoru!
Otoban gibi vızır vızır kullanılan sol kanat; durdur durdurabilirsen Nwakaeme’yi. Koyun telefon kulübesinin içerisine orada da istediğine istediği çalımı atar, dün yaptığı ve attığı goller (2) gibi. Olağanüstü oynadı, aynı güzellikte gollere imza attı Trabzonsporluların ‘ ayağının içi canımın içi” dedikleri Nwakaeme izleyenleri mest etti…
Sörloth arı gibi çalıştı, bir sağ kanatta bir sol kanatta ve de havada! Solunu kapatsanız sağdan, sağını kapatsanız soldan gidiyor! İki tarafı kapatsanız havadan gidiyor ve de atıyor (3). Ayrıca emin adımlarla gol krallığına gidiyor kuzeyin kralı…
Uzatmayalım…
Dün takım olarak mükemmel ve hatasız oynadı Karadeniz Fırtınası. Yeri geldi rakibe üç kişi bastılar, iyi alan daraltılar, oyuna genişlik kazandırıp kanatları iyi kullandılar.
Uzun lafın kısası Sosa ile başlayan fırtına, kısa sürede gol sağanağına döndü, yağdıkça yağdı!