Skorer Aktan takipte

Aktan takipte

19.02.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ronaldo atağı

Aktan takipte



MALİYE Bakanı Müsteşarı Hasan Basri Aktan, üç büyüklerin yöneticileriyle görüşerek, beyan edilen stopaj ve KDV bedelleriyle ilgili bilgi aldı. Yöneticiler evraklar olmadığı gerekçesiyle Mart başına kadar süre istedi.

RUS iş adamı Roman Abramovich'in kulübü almasının ardından transferde çılgın paralar harcayan Chelsea, şimdi de Ronaldo'nun peşine düştü. Real Madrid'de forma giyen Brezilyalı yıldızın ilk teklife olumlu yanıt verdiği öğrenildi.

BARCELONA'DA şans bulamayan Rüştü'nün, AB statüsüne geçebilmesi için Eylül ayına kadar beklemesi gerektiği açıklandı. Gazeteler, bu gelişme üzerine milli kalecinin kiralık olarak başka bir kulübe gidebileceğini bildirdi.

BELÇİKA'DA bu yıl tribünlerde çıkan olaylar nedeniyle toplam 614 holigana dava açıldığı öğrenildi. Bu davalarda 328 kişinin cezalandırıldığı, 286 kişinin ise halen mahkemesinin sürdüğü açıklandı.

BİSİKLETÇİ Marco Pantani'nin, beyninde ve ciğerlerinde neden oluştuğu bilinmeyen şiddetli ödem yüzünden öldüğü tespit edildi. Pantani'nin annesi cenazede uyuşturucu kullandığını iddia eden medyaya "Onu siz öldürdünüz" dedi.

FİZİK Tedavi Uzmanı Dr. Gültekin Caymaz, spor sahalarındaki ani ölümlerin sebebinin magnezium isimli tuz iyonunun azalmasına bağladı. Gültekin Caymaz, yorgunluk nedeniyle eksilen tuzun yenilgilere de sebep olduğunu iddia etti.

ALP Disiplini Balkan Açık Kupası Kayak Yarışmaları Erciyes'te başladı. Türkiye, Gürcistan, İran ve Pakistan'ın katıldığı organizasyonda ilk gün erkeklerde Erkan Yeşilova, bayanlarda ise Tuğba Taşdemir birinci oldu.

SPOR ve spor kültürünü eğlenceli, nitelikli ve farklı bir içerikle sunmayı amaçlayan "www.deplasman.com" internet sitesi açıldı. Yetkililer, sporseverlere yorumsuz ancak yararlı bilgilerle dolu haberler vermeyi hedefliyor.

Erkekler:
Halk Bankası-Beşiktaş: 27-24
Çankaya Bld.-İzmir B.Ş.Bld: 40-31
İzmit B.Ş.Bld-ASKİ: 23-39
Trabzon Bld-B.Nilüfer Bld: 35-30
Bayanlar:
Kastamonu-İzmir B.Ş.Bld: 32-31



SPOR


ACEMİ BİRLİĞİ: 0-1
At yarışları
Avrupa Ligleri
Efes hakem kararıyla: 107-103
İKİNCİ LİG PUAN DURUMU
Mehmet Okur duble yaptı
Güneş Sigorta'nın kalbi Neslihan: 3-1
Ahmed'e sus emri
Fener, Nobre'ye kilitlendi
Cansun'dan gizli zirve
Kısır golcü Augustine
SERT VE AKILLI FUTBOL
Haber turu...
Karma
Kimlik arayışı
Yalan dünya