Trabzonspor Akyazı'da sıra çatıda

Akyazı'da sıra çatıda

08.05.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’un Akyazı Stadı’nda kaba inşaat büyük ölçüde tamamlandı, sıra çatının montajına geldi. Yönetici Erol İbrahimağaoğlu, stadın isim hakkı için 3-4 önemli markayla görüştüklerini bildirdi.

Akyazıda sıra çatıda

TOKİ tarafından yapılan ve Türkiye’nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadı olan Akyazı Stadı Projesi’nde çatı yapım çalışmalarına başlandı.

Haberin Devamı

24 Kasım 2013’te temeli atılan 41 bin 461 seyirci kapasiteli stattaki çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Akyazı Stadı Projesi’nden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erol İbrahimağaoğlu, kaba inşaatın yüzde 98’lik bölümünün tamamlandığını belirterek, statta çelik çatı imalat ve montajın sürdüğünü söyledi.

2016’ya yetişecek

İbrahimağaoğlu çatının, çevre dostu, kendini temizleme ve hava kirliliğini giderme özelliğine sahip “akıllı çatı” diye bilinen “smart roof” sisteminde inşa edileceğini bildirdi. Akyazı Stadı’nı 2015-2016 sezonunun ikinci yarısına yetiştirmeye çalıştıklarını belirten bordo-mavili yönetici, stadın isim hakkı konusunda da görüşmeler yaptıklarını açıkladı.

İbrahimağaoğlu, “3-4 önemli markayla temas halindeyiz. Bizim için en iyi fiyatla ve en iyi marka olan firmayla anlaşmaya gideceğiz. Örnek localarımız tamamlandı. Yakın zaman içerisinde loca satışlarımız da başlayacak” dedi.

Yazarlar