Almanya Bundesliga Alaba'dan kötü haber!

Alaba'dan kötü haber!

06.11.2014 - 12:11 | Son Güncellenme:

Bayern Münih'in Roma'yı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada Alman ekibinin savunma oyuncusu David Alaba sakatlandı. Alaba'nın yeni yıla kadar forma giyemeyeceği belirtiliyor.

Alabadan kötü haber

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'in teknik direktörü Pep Guardiola, sakatlanan Avusturyalı futbolcusu David Alaba'nın yeni yıla kadar sahalardan uzak kalabileceğini söyledi.
Alman basınına konuşan Guardiola, UEFA Şampiyonlar Ligi grup mücadelesinde sahalarında Roma'yı 2-0 yendikleri karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkan David Alaba'nın sağlık durumuna ilişkin bilgiler verdi.
Maçı kazanmalarına rağmen sakatlanan Alaba'yı kaybettiklerini belirten Guardiola, "Alaba, sahada neredeyse her pozisyonda oynayabiliyor ve bizim için çok değerli bir oyuncu. Umarım bir an önce iyileşir ama yeni yıldan önce forma giyebilecek gibi görünmüyor" ifadelerini kullandı.
Bayern Münih Kulübü'nün sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yapılan açıklamada da diz bağlarından sakatlanan Avusturyalı milli oyuncunun sağlık durumunun, detaylı kontrollerin ardından belli olacağı belirtildi.
Bavyera temsilcisinde Alaba'nın dışında Bastian Schweinsteiger, Holger Badstuber, Javi Martinez, Thiago Alcantara ve Claudio Pizarro'nun da sakatlıkları bulunuyor.