Trabzonspor Alacaklara taksit formülü

Alacaklara taksit formülü

19.11.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Yönetimi, kadro dışı bıraktığı Burak ve Onur’un alacaklarına karşılık taksitle ödeme önerisinde bulundu, oyuncu cephesinden henüz cevap gelmedi.

Alacaklara taksit formülü

Trabzonspor bir yandan sportif başarının yakalanması için çaba harcarken, diğer yandan mali konularda düzlüğe çıkabilmek için değişik yollar deniyor.

Haberin Devamı

Bordo-mavililer, teknik ekibin önerisiyle kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz ve Recep Onur Kıvrak’ın alacaklarının ödenmesi için de çalışmalara başladı. Futbolcuların menajerleriyle yapılan görüşmede, bu paraların tahsilatıyla ilgili kendilerine yardımcı olunmasını istedi. Karadeniz ekibinin yetkililerinin, alacakların ödenmesi konusunda takside bağlanması önerisini yaptı. Ancak futbolcu cepheleri buna henüz olumlu bir cevap vermedi.

Kulübün en çok kazanan futbolcuları arasında bulunan iki oyuncu için kararı yeni yönetim kurulu verecek. İkilinin satılması en güçlü olasılık olarak görünürken, Burak ve Onur’a da 10 gün izin verildi. Burak, tatilini İstanbul’da geçirirken, Onur da İzmir’e ailesinin yanına gitti.

Haberin Devamı