1.Lig Alanyaspor, Giresun maçına çok önem veriyor

Alanyaspor, Giresun maçına çok önem veriyor

23.12.2015 - 13:30 | Son Güncellenme:

Alanyaspor Sportif Direktörü Savut, "Giresunspor maçı ligdeki sıralamamız açısından çok önemli. İkinci yarıdaki stratejimizi de belirleyecek" dedi.

Alanyaspor, Giresun maçına çok önem veriyor

PTT 1. Lig ekiplerinde Alanyaspor, 27 Aralık Pazar günü sahasında Giresunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Haberin Devamı

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, top sürme ve top kontrolü çalışmasının ardından, orta ve şut çalışması yaptı. Antrenmana Ayite katılmadı.

Alanyaspor sportif direktörü Taner Savut, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk yarıyı Giresunspor maçı ile tamamlayacaklarını belirtti. Ligin ilk yarısına iyi başlamadıklarını ancak daha sonra toparlanıp üst sıraları yakaladıklarını kaydeden Savut, "Giresunspor maçı ligdeki sıralamamız açısından çok önemli. İkinci yarıdaki stratejimizi de belirleyecek. İnşallah ilk yarıyı galibiyetle kapatırız" dedi.

Giresunspor'un ligin ortasında çıkış yakaladığını ve son birkaç haftadadır da maçlarını berabere bitirdiğini dile getiren Savut, "İyi oyuncuları var. İyi kadroya sahipler ama biz de ligin iyi kadrosuna sahibiz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Nuru Suley'in cezalı olduğunu, Ayite'nin de hafif sakatlığının bulunduğunu ifade eden Savut, Giresunspor'a iyi hazırlandıklarını kaydetti.