Futbol Albayrak, Avcı ve Ayhan'dan anlamlı ziyaret!

Albayrak, Avcı ve Ayhan'dan anlamlı ziyaret!

28.11.2012 - 12:22 | Son Güncellenme:

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, A Milli Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Galatasaray'ın eski futbolcusu Ayhan Akman diyaliz hastalarını ziyaret etti.

Albayrak, Avcı ve Ayhandan anlamlı ziyaret

Gaziosmanpaşa Hastanesi Diyaliz Merkezi 'nde gerçekleşen programda Abdurrahim Albayrak, Abdullah Avcı ve Ayhan Akman diyaliz hastalarına destek olmak için bir araya gelerek vatandaşların organ bağışında bulunmaları konusunda çağrıda bulundu.

Haberin Devamı

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, herkesin bir gün hasta olup organa ihtiyacı olabilir ve onun için vatandaşların duyarlı olup organ bağışı yapmalarını istedi. Yapılan herbir organ bağışının bir hayat kurtardığının unutulmaması gerektiğini belirtti.

A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise elinden geldiği kadarıyla bu tür sosyal projelere destek verebilmek için elinden geldiğini yaptığı söyledi. Avcı, "Ülkemizde sağlık konusunda son zamanlarda güzel şeyler yapılıyor ama yeteri kadar olmuyor. Gaziosmanpaşa Hastanesi'ne teşekkür ediyorum bu duyarlılığından dolayı. Bizde elimizden gelen desteği yapmaya çalışarak insanları uyaracağız. Herkesi organ nakli yapmaları için duyarlı olmaya davet ediyorum." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve kaptanı Ayhan Akman, bu tür sosyal projenin içinde oldu için mutlu olduğunu kaydetti. Akman,"Türkiye'de organ bağışı maalesef çok az diğer ülkelerde ise organ bağışı ülkemize göre bir hayli fazla onun için herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum." dedi.

Abdurrahim Albayrak, Abdullah Avcı ve Ayhan Akman daha sonra diyaliz hastası çocuklarla sohbet edip forma imzaladı.