Galatasaray Albayrak’tan basın mensuplarına yemek

Albayrak’tan basın mensuplarına yemek

22.05.2013 - 15:52 | Son Güncellenme:

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Albayrak’ın verdiği yemekte Terim ve sarı-kırmızılı bazı idareciler de hazır bulundu

Albayrak’tan basın mensuplarına yemek

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, Spor Toto Süper Lig’de kazanılan şampiyonluğun ardından sarı-kırmızılı takımı takip eden medya mensuplarına yemek verdi. Albayrak’ın sahibi olduğu şirketin İkitelli’deki binasında gerçekleştirilen organizasyonda davetlilere Karadeniz mutfağından yemekler sunulurken, yönetim kurulu üyeleri Ali Dürüst, Refik Arkan, Ahmet Ocaklı, Necati Demirkol, Emir Sarıgül, Aka Gündüz Özdemir ve Semih Haznedaroğlu, teknik direktör Fatih Terim, antrenör Hasan Şaş ile kulüp sportif koordinatörü Bülent Tulun da hazır bulundu.

Oldukça samimi ortamdaki yemekte sohbetlerin konusunu ağırlıklı olarak olağanüstü genel kurula gidilme kararı oluşturdu.

Albayrak: "Allah sağlık verdikçe Galatasaray için çalışacağım"

Haberin Devamı

Yemekte medya mensuplarına açıklamada bulunan Abdurrahim Albayrak, olağanüstü genel kurula gidilmesi kararını değerlendirdi.

Kendisiyle ilgili olarak, "Allah bu sağlığı bana verdiği sürece Galatasaray için çalışmaya devam edeceğim" diyen Albayrak, yeni dönemde de yönetimde yer alıp almayacağı konusunda, "O konu başkanımızın takdiridir. Başkan dün bir karar aldı ve buna saygı duyuyorum. Hiçbir zaman Galatasaray’da görevden kaçmadım. Taraftarlarımızın bunu böyle bilmesini istiyorum. Çünkü inanılmaz bir telefon yoğunluğu var. Şirketin santralleri kilitlendi. Ama son sözü başkanımız söyler ve onun kararına saygı duymak durumundayız" diye konuştu.