Skorer Alex'in partisinde sürpriz isim

Alex'in partisinde sürpriz isim

02.01.2012 - 10:33 | Son Güncellenme:

Fenerbahçeli futbolcu Alex ve eşi Daiane Beykoz’daki villalarının bahçesine yeni yıl partisi verdi. Partide bir de sürpriz vardı.

Alexin partisinde sürpriz isim

Alexin partisinde sürpriz isim
Brezilyalı futbolcu ve eşi Daiane, Beykoz’daki villalarının bahçesine kurdukları dev çadırda, konuklarını eğlendirmek için hiçbir masraf ve çabadan kaçınmadı.Sabah 03.30’a kadar süren partiye, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un golcüsü Webo, Can Arat, F.Bahçe’nin eski antrenörleri de katıldı.

Haberin Devamı

TÜRKİYE’ye bugüne dek binlerce yabancı futbolcu geldi gitti, hiçbiri onun kadar sevilmedi. Ve hiçbir futbolcu da onun kadar ülkemizi sevmedi. Alex De Souza’dan söz ediyoruz tabii ki...
Yeşil sahalardaki başarısının yanı sıra, örnek kişiliğiyle de bütün sporseverlerin takdirini kazanan Fenerbahçeli futbolcu, her yılbaşında olduğu gibi önceki gün de evinde takım arkadaşlarına parti verdi. Alex ve eşi Daiane, partinin kusursuz geçmesi için hiçbir masraf ve çabadan kaçınmadı...

Beykoz Acarkent’teki villanın bahçesine dev bir eğlence çadırı kuruldu.
7 cüceden oluşan bir animasyon ekibi gece boyunca özel gösteriler yaptı.
Onlarca havai fişek ve çadırın içini renklendiren duman bombaları alındı.
Mükemmel bir ses sistemi kuruldu ve bir müzik grubu getirildi.
Çok sayıda yemek ve her türlü içkinin bulunduğu eksiksiz bir sofra kuruldu.

Haberin Devamı

Parti 50 bin dolara mal oldu
YAKLAŞIK 50 bin dolara mal olan bu partinin daha öncekilerden bir farkı vardı... Fenerbahçeli futbolcu ve antrenörlerin dışında, çimcisinden masörüne, doktorundan güvenlik görevlisine kadar bütün Sancaktepe Can Bartu Tesisleri çalışanları davetliydi. Yani Alex konuk listesi hazırlarken hiçbir ayrım yapmamıştı. Kendisinde ve takım arkadaşlarında emeği olan herkesi çağırmıştı.

Saat 23.30’da başlayıp 03.30’da sona eren partiye, yılbaşı kutlaması için başka programları olan Cristian, Dia, Stoch, Emre, Gökhan, teknik direktör Aykut Kocaman’ın dışındaki tüm futbolcular ve Sancaktepe personeli katıldı.

Görkemli kutlamanın başka konukları da vardı... Fenerbahçe’nin eski menajeri Volkan Ballı, eski antrenör Önder Özen, sarı lacivertli voleybolcular Leonel Marshall, Fabiana Claudino, Tivibu spikeri Zeynep Özdemir ve iki sürpriz isim; İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Webo ve Can Arat da oradaydı.

Ziegler ve Sezer şarkı söyledi

PARTİYE gelen konuklar eğlence çadırına adım attıkları an küçük çaplı bir şokla karşılaştı... Zira çadırın kapısında, Alex’in doktor, eşi Daiane’ın da hemşire kıyafetli fotoğrafları vardı.

Misafirler içeri girdikleri an bu fotoğrafın neden konulduğunu anladı. Zira partinin konsepti buydu; yani doktor ve hemşire. Konukları eğlendirmekle görevli animasyon ekibi bazen doktor, bazen hemşire önlükleri giydi.
Müziğin hiç durmadığı, her tür içkinin su gibi aktığı organizasyonda, saatler tam 00.00’ı gösterirken, havai fişek ve duman gösterileri yapıldı. Bu sırada büyük bir coşku yaşandı. Tabii bu arada gecede sık sık şampiyonluk marşları söylendi, bir ara Reto Ziegler ve Sezer Öztürk mikrofonu kapıp, şarkı bile söyledi. İkiliye partiye katılan diğer futbolcular da eşlik etti.

Yazarlar