BursaSpor Ali Ay: "Görevimin başındayım. Bırakmıyorum"

Ali Ay: "Görevimin başındayım. Bırakmıyorum"

14.06.2017 - 23:55 | Son Güncellenme:

Bursaspor Kulübü'nün Olağan Divan Kurulu Toplantısı Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Muradiye Salonu'nda yapıldı.

Ali Ay: Görevimin başındayım. Bırakmıyorum

Bursaspor Kulübü'nün Olağan Divan Kurulu Toplantısı Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Muradiye Salonu'nda yapıldı.

Haberin Devamı

Divan Kurulu Başkanı İdris Sevinç, olağanüstü genel kurulu için toplanan imzalarla ilgili olarak yaptığı konuşmasında, "Bursaspor Kulübü'nün olağanüstü genel kurula gitmesi için imzalar toplanmıştı. Ancak bize ulaşmadı. Geldiğinde sicil kurulumuz gerekli incelemeyi yapar. 5'te 1 sayısına ulaşırsa Divan olarak olağan üstü kongre kararı alınır" dedi.

Üyelerin scout ekibinin yurt dışı harcamalarının 39 bin Euro olarak söylenmesine Başkan Ali Ay sinirlenerek tepki gösterdi. Üyelerin eleştirilerini cevaplayan Bursaspor Kulübü Başkanı şunları söyledi:

"Bursaspor başkanı olarak dimdik ayaktayım. Kimseden de korkum yok. Haram da yemedik. Bursaspor bundan sonra çok daha iyi yerlerde olacak. Bursaspor'un bu durumda olmaması gerekiyordu. Arkadaşlarıma da söyledim Allah bize ders verdi. Bursaspor'da sadece laf üreten isimler burada. Para vermeyenler, destek vermeyenler burada. Allah dedi ki ben size ders vereyim. Biz de hata yaptık, basın da, camia da hata yaptı. Son maçtaki destek olsaydı biz ilk üç için oynardık. Valimizle, belediye başkanımızla, üyelerimizle, taraftarımız ve basınımızla birlik olduk."

Haberin Devamı

YILDA 4 MİLYON FAİZ ÖDÜYORUM

"Ben yıllık 4 Milyon Euro faiz ödüyorum. Şimdi bu durumda 39 bin Euro para harcatır mıyım? Biz geldiğimizde 380 milyon Euro borcumuz vardı. Şimdi ise 305 milyon borcumuz var. Bir yapılanma yaptık borcu altı seneye böldük. Kısa vade borcumuz 90 milyon Euro'ya düştü. Ben burada Bursaspor'u düşündüğüm için kalıyorum. İki hafta içinde büyük bir proje yapıyoruz. Kasamıza yaklaşık 150 milyon TL. para gelecek.

FURKAN ÖZÇAL İNDİRİM YAPTI

"Furkan Özçal'ı 650 Bin Euro'ya bedelsiz aldık. Kampta sakatlandı. Kendisi alacağı ücretten hiç oynamadığı için 250 Bin Euro indirim yaptı. Sakatlığından dolayı bu indirimde bulundu. Prosinecki ile çok çalışmak istedik. Kendisi Bursaspor'u takip ediyordu.

BİZ GİDERİZ BURSASPOR KALIR

"Biz gideriz ancak Bursaspor kalıcı olandır. Tekrar söylüyorum dimdik ayaktayız. Harun ve Aziz hariç geri dörtlü komple değişiyor. Yeni hocamız ile konuşacağız ve defansa takviye yapacağız. İki kanat ve bir çilek santrfor transferi düşünüyoruz. 6 numaramızda çilek olabilir. Belediye başkanımız çok iyi bir Bursasporlu kendisine eleştiri yapılmaması konusunda rica ediyorum."

Haberin Devamı

Yazarlar