Galatasaray Ali Koç takım otobüsüyle geldi!

Ali Koç takım otobüsüyle geldi!

02.11.2018 - 20:28 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Galatasaray derbisine takım otobüsüyle geldi.

Ali Koç takım otobüsüyle geldi

SKORER - CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerde Başkan Ali Koç, Galatasaray derbisine takım otobüsüyle geldi. Başkan Koç, Samandıra'da takımla bir araya gelip bir toplantı yaptı.

Başarılar dileyen ve derbi konuşması yapan Ali Koç, tek tek oyuncularıyla ilgilendi. Daha sonra takım otobüsüne de binen Ali Koç, stada bu şekilde giriş yaptı.

Takım otobüsü stada geldiğinde de ilk inen isim Ali Koç oldu. Başkan Koç, futbolcular içeri girerken de tek tek bekledi ve şans diledi. Başkan Ali Koç soyunma odasında da takımıyla ilgilendi, derbiye motive etti.

Ali Koç'a Başkan Yardımcısı Semih Özsoy ile Futbol şubesinden sorumlu yönetici Selahattin Baki de eşlik etti. Sportif Direktör Damien Comolli de yanlarında yer aldı.

35 otobüsle Seyrantepe'ye

Haberin Devamı

Fenerbahçe taraftarları zorlu Galatasaray derbisine tam 35 otobüsle geldi. Kadıköy'de Ülker Stadı'nın önünde toplanan taraftarlar saat 17:00'da polis kontrolünde otobüslere bindirildi.

Sarı-lacivertli taraftarlar, polis araçları eşliğinde Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü kullanarak Türk Telekom Stadı'na ulaştı. Taraftar otobüsleri gelirken güvenlik için trafik kesilirken, stat girişinde de 3 farklı polis noktası oluşturuldu.

Öte yandan hiçbir taşkınlığa müsade etmeyen polisler, otobüs camlarını kıran 4 taraftarı da gözaltına aldı ve maça sokmadı.

Geniş güvenlik

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için İstanbul'da yoğun güvenlik önlemleri alındı. Türk Telekom Stadı'na gelen tüm araç ve toplu ulaşım yolları polisler tarafından tutuldu.

Metro içerisinde ve stada gelen yolda farklı arama noktaları kuruldu. Taraftarlar stada girene kadar 5 farklı arama noktasından geçti. Hem özel güvenlikler hem de emniyet güçleri birlikte çalışarak güvenliği sağladı.

Stat içerisinde de benzer şekilde polisler ve özel güvenlikler yoğun bir çalışma gerçekleştirdi.

Efsanelerden mesajlar

Zorlu derbi mücadelesi öncesinde her iki takımın eski futbolcuları da sosyal medya paylaşımları yaptı. Galatasaray'da Harry Kewell, Felipe Melo, Lukas Podolski, Necati Ateş gibi isimler mesajlar paylaştı.

Fenerbahçe'de de Alex de Souza başta olmak üzere Mateja Kezman, Emenike, Lugano, Appiah ve Josef de Souza gibi isimler paylaşımlarda bulundu.

Haberin Devamı

Volkan Demirel unutmadı

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Volkan Demirel, takımına başarı dileklerinde bulundu. Sarı-lacivertlilerin kaptanı sosyal medya hesabından, eski bir derbi fotoğrafı paylaşıp, "Başarılar Fenerbahçe'm" mesajını yazdı.

Öte yandan Volkan Demirel, takım arkadaşlarını da maçtan önce arayarak başarı mesajlarını ilettiği ve galibiyet yolunda motive edici sözler kullandığı aktarıldı.

Volkan Demirel, Hasan Ali Kaldırım'ı da arayıp sakin olmalarını istedi, başarı diledi.

Yönetim Erwin Koeman'da

Ligde geçtiğimiz hafta Ankaragücü'ne 3-1 kaybettikten sonra Phillip Cocu'nun gönderilmesinden sonra Galatasaray derbisinde yönetim Erwin Koeman'da oldu.

Cocu'nun yardımcılarından olan Koeman, Hollandalı vatandaşı Chris van der Weerden ile beraber takımı idare etti. Zorlu derbide iki Hollandalı antrenör Fenerbahçe'nin başında yer aldı.

Yazarlar