Galatasaray Ali Yüce'nin acı günü

Ali Yüce'nin acı günü

18.07.2017 - 16:31 | Son Güncellenme:

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce'nin babaannesi, sarı-kırmızılı eski yönetim kurulu üyesi Ahmet Ocaklı Yüce'nin annesi Memnune Ocaklı Yüce'nin cenazesi, Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Ali Yücenin acı günü

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce'nin babaannesi Memnune Ocaklı Yüce'nin cenazesi, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedildi

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, cenaze törenine merhumenin ailesi ve sevenlerinin yanı sıra Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile yönetim kurulu üyesi İsmail Sarıkaya'nın katıldığı belirtildi.

Törende açıklamada bulunan Dursun Özbek, "Çok yakın arkadaşım Ahmet Ocaklı Yüce'nin annesinin cenaze töreni için buradayız. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Geride kalanlara da Allah sabır versin. Galatasaraylı iyi bir aile. Ahmet Ocaklı olsun, Ali Yüce olsun bunlar Galatasaray'a hizmet eden örnek kişiler." ifadelerini kullandı.

İsmail Sarıkaya ise sarı-kırmızılı camianın iyi ve kötü günde hep beraber olduğunu aktararak, "Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Son görevimizi yapmaya geldik. Ailesine sabır diliyorum." şeklinde görüşlerini paylaştı.

Yazarlar