Beşiktaş Allan Nyom açıkladı: Beşiktaş, Galatasaray...

Allan Nyom açıkladı: Beşiktaş, Galatasaray...

22.06.2015 - 16:11 | Son Güncellenme:

Beşiktaş ve Galatasaray ile adı anılan İspanya La Liga takımlarından Granada'da forma giyen Kamerunlu sağ bek Allan Nyom, transferi hakkında çok özel açıklamalarda bulundu.

Allan Nyom açıkladı: Beşiktaş, Galatasaray...

27 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş ve Galatasaray’ın kendisiyle ilgilendiğini ilk ağızdan doğruladı.

Haberin Devamı

“İki kulüple görüşmeler sürüyor”

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Nyom, ''Menajerim Beşiktaş ve Galatasaray’la transfer görüşmeleri yapıyor. Zor bir sezondan sonra, New York’ta tatildeyim ve bu tatil bana çok iyi geldi. Bu süreçte menajerim Marko Kırdemir de transfer görüşmeleri yapıyor ve iki kulüple görüşüyor. Ben transferim hakkındaki tüm yetkileri kendisine verdim. Her iki kulüple görüşmeleri sürüyor ama somut bir gelişme var mı bilmiyorum. Menajerimin çalışmaları devam ediyor” dedi.

“Türkiye iyi bir seçenek”

“Türkiye’de oynamak benim için elbette ki iyi bir seçenek” diyen Granadalı oyuncu; “Bahsettiğiniz takımlar Beşiktaş ve Galatasaray, ikisinin de potansiyelleri yüksek, her sene Avrupa’da oynayan çok iyi takımlar. Bütün oyuncular için Türkiye’de oynamak iyi bir seçenektir, benim için de böyle. Türkiye mutlu olarak oynayabileceğim bir yer” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

“Tercih yapabilecek durumda değilim”

Galatasaray ve Beşiktaş arasında bir seçim yaparsa hangisini tercih eder sorusuna ise Nyom, “Bunu bilemiyorum ama ikisinin de büyük takımlar olduğunu biliyorum. Tercih yapabilecek durumda değilim. Herhangi bir futbolcu, tabii ki bu iki takımda oynamayı ister” diye konuştu.

Dia, Webo ve Dany ile konuşmuş

Türkiye hakkında bilgiler aldığını da ifade eden Nyom, “Kamerun’dan takım arkadaşlarım ve Paris’te yaşayan Fransız ve Türk arkadaşlarım bana Türkiye hakkında çok şeyden bahsetti. Türkiye’ye bu açıdan bakınca yabancı değilim. Dia ve Webo’yu iyi tanıyorum, Türkiye hakkında çok şey konuştuk. Dany ile de Granda’da beraber oynadık ve bana Galatasaray ile Türkiye hakkında çok iyi şeyler söyledi” ifadelerini kullandı.

Barcelona’nın ilgisi var mı?

İspanyol Mundo Deportivo gazetesinde cumartesi günü yer alan bir haberde kendisinin Barcelona’nın sağ bek alternatifleri arasında gösterilmesini hakkında da yorumu sorulan Nyom, “Barcelona geçtiğimiz sonbaharda benimle ilgilenmişti. Ama şu an benimle ilgilendikleri hakkında bir bilgim yok. Geçen sonbahar bu olasılık olsa da şu an böyle bir durum olduğu hakkında bir şey söyleyemem” diyerek sözlerini noktaladı.